Qcy t20 incelemesine bak, kendim kullanıyorum muzik guzel mikrofon harika, şahsen tavsiye ederimArkadaşlar iPhone un kablolu kulaklığından daha iyi bir silikonsuz kulaklık bilen var mı?
İzler mısın?Arkadaşlar iPhone un kablolu kulaklığından daha iyi bir silikonsuz kulaklık bilen var mı?
Hocam bunlar hep kablosuz ben kablolu arıyorum gecikme olmaması açısından.İzler mısın?
O da aynı şekilde kablosuz. Kablolu arıyorum benQcy t20 incelemesine bak, kendim kullanıyorum muzik guzel mikrofon harika, şahsen tavsiye ederim
Hocam bunlar hep kablosuz ben kablolu arıyorum gecikme olmaması açısından.
O da aynı şekilde kablosuz. Kablolu arıyorum ben
Silikonlu bu da hocamHuawei CM-Q3 Kulak İçi Kablolu Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei CM-Q3 Kulak İçi Kablolu Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Huawei CM-Q3 Kulak İçi Kablolu Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Uykuluyum kafam dalgın kusura bakma hocam. Silikonsuz yok galiba ya.Silikonlu bu da hocam
Knk eğer iPhone kulaklıklarına kötü diyorsan ya hiç kullanmamışsın ya da ondan bundan duyma bilgileri burada konuşuyorsun.bilgim yok ama iphone kulakları kötu zaten ondan iyisini bulmak zor değildir heralde
sen iyi diyosan iyi kulaklık kullanmamışsınKnk eğer iPhone kulaklıklarına kötü diyorsan ya hiç kullanmamışsın ya da ondan bundan duyma bilgileri burada konuşuyorsun.
Hocam kab,osuzda gecikme yok, bir cok kisi böyle dusunuyor fakat alakasi yok.Hocam bunlar hep kablosuz ben kablolu arıyorum gecikme olmaması açısından.
O da aynı şekilde kablosuz. Kablolu arıyorum ben