Neler Yeni

Easycep ten hangi iphone alınır?

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
Arkadaşlar bir iphone almayı düşünüyorum easycepten malum sıfır fiyatları aşırı gereksiz yüksek ve bütçem o yönden biraz kısıtlı.
Bu zamanda demode olmamış halen alınabilecek f/p telefon önerebilirseniz sevinirim.

Mert

80+ Silver
Easycep fiyatları çok yüksek. Piyasada 16K verilmeyen 12 miniyi 19200e verdim, 25 civarında bir fiyattan satışa çıkardılar.

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Easycep fiyatları çok yüksek. Piyasada 16K verilmeyen 12 miniyi 19200e verdim, 25 civarında bir fiyattan satışa çıkardılar.
Başkan 2.elde fiyatlar hemen hemen aynı 1-2 bin tl oynuyor bende taksit yapıcağım için burdan almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Easycep üzerinden hiçbir telefon alınmaz.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Arkadaşlar bir iphone almayı düşünüyorum easycepten malum sıfır fiyatları aşırı gereksiz yüksek ve bütçem o yönden biraz kısıtlı.
Bu zamanda demode olmamış halen alınabilecek f/p telefon önerebilirseniz sevinirim.
Oradan almanı önermem , illa ki bir sorun oluyor o telefonlarda. Kuzenim 11 pro max almıştı kamerada iz vardı ve bir kaç sorunu vardı alınmaz easycepten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Hocam böyle dedin içimde ukde kaldı.Çok iyi diyenlerde var
Hocam ben işe yeni girmiştim, çokta cebimde param yoktu açıkçası. Sizin gibi düşünerek bir İphone X aldım. Taksit vs. yapması avantajlı gelmişti banada. Yalnız bunlarda telefonların parçalarını değiştiriyorlar. Gidip aldığınızda kozmetik durumuna göre telefonları sınıflandırıyorlar, sistemine bakmışsanız görmüşsünüzdür zaten. Ben kendi telefonumu kullandıktan sonra tekrar değiştirmeye çalıştığımda telefon kayıtlarda değiştirilmiş gibi bir şey çıktığı için hiçbir telefoncuya satamadım. Açık açık telefonu easycepten aldığımı söylediğim birkaç normal alıcıda öyle olduğunu duyunca almaktan vazgeçti. En son baktım olacak gibi değil, telefonu easycepe götürdüm geri sattım. Parça değişimi konusunda kendi sitelerinde orijinal parçalarla değiştirdiklerini iddia etselerde internetten basit bir aramayla bu konuda pek çok şikayet bulabilirsin. Yan sanayi ürünler kullanılıyor muhtemelen. Bu ve bunun gibi sebeplerle ben oradan tekrar alışveriş yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom