Neler Yeni

Sıfır Iphone 7 Plus alınır mı?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Casper Via X20 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Samsung Galaxy M51 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
iPhone SE 2 2020 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:

BENİM ÖNERİM BUNU ALIN HEM BÜTCENİZEDE UYGUN

Yapmayın,etmeyin! RedMi cihazlar MIUI arayüzünden dolayı güncellemelerle çok çok hantallaşan cihazlardır parasını hak etmiyorlar. Sizin cihazınız sorun çıkarmıyor olabilir ama binlerce kişi Redmi'den muzdarip bir arkadaşım Note 8 almış 1 seneye yakındır kullanıyor 64 GB model artık eski hızından eser yok. Casper alın Redmi'den daha iyidir.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Casper Via X20 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Samsung Galaxy M51 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
iPhone SE 2 2020 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Yapmayın,etmeyin! RedMi cihazlar MIUI arayüzünden dolayı güncellemelerle çok çok hantallaşan cihazlardır parasını hak etmiyorlar. Sizin cihazınız sorun çıkarmıyor olabilir ama binlerce kişi Redmi'den muzdarip bir arkadaşım Note 8 almış 1 seneye yakındır kullanıyor 64 GB model artık eski hızından eser yok. Casper alın Redmi'den daha iyidir.
Çevremde casper kullanan hiç görmedim ne yalan konuşayım güvenemedim :/

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Çevremde casper kullanan hiç görmedim ne yalan konuşayım güvenemedim :/
Casper 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyoruz ailecek. Tek bir kusurunu görmedik. Hala daha gayet stabil çalışıyor Via E1 cihaz. Via S kullanıyorum bende 5-6 aydır hiç tek bir sorun çıkarmadı. Yakınlarımızda da kullananlar var ve şuana kadar Casper'dan "MOBİL TARAFINDA" hiç bir sorun yaşayanı görmedim. (Laptop ve PC konusunda evet berbatlar yavaş yavaş gelişiyor.)

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Casper 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyoruz ailecek. Tek bir kusurunu görmedik. Hala daha gayet stabil çalışıyor Via E1 cihaz. Via S kullanıyorum bende 5-6 aydır hiç tek bir sorun çıkarmadı. Yakınlarımızda da kullananlar var ve şuana kadar Casper'dan "MOBİL TARAFINDA" hiç bir sorun yaşayanı görmedim. (Laptop ve PC konusunda evet berbatlar yavaş yavaş gelişiyor.)
Anladım teşekkürler yardımınız için

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Alınmaz, Realme 7 pro alabilirsiniz.

Hocam samsung ileride kasma sorunları oluşturmaz mı? Android telefonlar bir süre sonra kasıyor diye biliyorum
Nasıl kullandığına bağlı olarak IPhone da kasıcaktır. Android de kasma problemi olmaması için fazladan ram bulunuyor zaten. Normal şartlarda 4 GB ram yeterli.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben 7 Plus kullanıyorum ve gayet memnunum güzel telefon.
ama alınır mı onu bilemem 500 lira bütçe arttırıp veya biriktirip SE almak çok daha mantıklı bence.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Alınmaz, Realme 7 pro alabilirsiniz.

Nasıl kullandığına bağlı olarak IPhone da kasıcaktır. Android de kasma problemi olmaması için fazladan ram bulunuyor zaten. Normal şartlarda 4 GB ram yeterli.
ben 7 Plus kullanıyorum ve gayet memnunum güzel telefon.
ama alınır mı onu bilemem 500 lira bütçe arttırıp veya biriktirip SE almak çok daha mantıklı bence.
Hocam ailem ile konuştum ve SE alma kararına vardık fakat sarj adaptörü ve kulaklık çıkmıyormuş sanırım doğrumu? bir de kamerası kasarmı?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Hocam ailem ile konuştum ve SE alma kararına vardık fakat sarj adaptörü ve kulaklık çıkmıyormuş sanırım doğrumu? bir de kamerası kasarmı?
Evet çıkmıyor, kamera kasmaz.

fayuk_w

80+ Bronze

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

DarkLegion3

80+ Bronze