Gurkanpiro
80+ Platinum
calısmıyorÖdeme ekranında ürün silerek alt limiti kaldırma hala çalışıyor mu?
calısmıyorÖdeme ekranında ürün silerek alt limiti kaldırma hala çalışıyor mu?
Silebiliyorum aslında neden çalışmıyor dediniz iptal mi ediyorlar verincecalısmıyor
670 sınır geçilmiyor geçen keycaps alıyım dedim sepeti doldurunca felan vergıyle 1000 geçiyorSilebiliyorum aslında neden çalışmıyor dediniz iptal mi ediyorlar verince
Teşekkür ederim gerek yok o zaman o kadar vereceksem almam daha iyi670 sınır geçilmiyor geçen keycaps alıyım dedim sepeti doldurunca felan vergıyle 1000 geçiyor
aldıktan sonra ürünleri iptal edebilirsin ne alacaksın acabaTeşekkür ederim gerek yok o zaman o kadar vereceksem almam daha iyi
X15 almayı düşünüyorum. Satın aldıktan hemen sonra iptal edince vergi dahil ücreti iade ediyorlar mı ki?aldıktan sonra ürünleri iptal edebilirsin ne alacaksın acaba
Evet ediliyor.X15 almayı düşünüyorum. Satın aldıktan hemen sonra iptal edince vergi dahil ücreti iade ediyorlar mı ki?
x15 zaten limiti geçiyor ama vergıyle 1200 felan gelirX15 almayı düşünüyorum. Satın aldıktan hemen sonra iptal edince vergi dahil ücreti iade ediyorlar mı ki?
İndirim kartı ve kuponla vergi dahil 868tlye geliyor şu an ama biraz daha düşürmeye uğraşıyorumx15 zaten limiti geçiyor ama vergıyle 1200 felan gelir
1 mi 2mi
İkisi de aynı ürün sadece renk farklı.1 mi 2mi
hoş bu kablolu kablosuzu da pahalıymış veya 500 civarı felan ps4 kolları var satılıyor onlar alınmaz mı çalışmaz mı pc deLogitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bunlar felan daha iyi değil mi bu aralar baya yaygın temudaki ürünler de bilmediğimden soruyorum benimde yok alcam da
anladım hocam oki doki sağolİkisi de aynı ürün sadece renk farklı.