Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Ben olsam apexi tercih ederim hocam. İkiside elime geçti aralarında çok fark yok ama benim için ekran önemli özellik.
Artık cok geç kargoya verilmiş. O7 nasip biraz deneyimleyeyim olmadı apexide Azarbeycandan kuzenıme sıparıs ederım orada stok gozukuyor.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
M.Rüzgar Özen
Vergi ile 1600 tl diyor nasil yapacagiz?

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih
Vergi ile 1600 tl diyor nasil yapacagiz?
575 TL olan fiyatı 1000 TL üstüne çıkarmışlar vergi hariç. Haliyle vergiyle 1650 TL leri buluyor. Yani bayağı yüksek.
Kupon, indirim, kredi falan yoksa şu anki fiyatı bir tık pahalı diyebilirim.

Elimde mavi apex var, beğenerek kullanıyorum. Ama temuda bu farelerin satış stokları sıkıntılı, ayda bir stoğa açıyorlar. Bekleyip Apex düşürmek denenebilir. Acil ihtiyaç varsa pro da alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Max bilgi işte :D pro da 3395 apex'de 3950 ayriyetten ekran'a gif koyulabiliyor skatez ve grip tape'i de saymıyorum :D aynı paraya apex alırsınız buna bu parayı veren'de kusur ararım
hocam konudan bağamsız ama sıvı soğutma nasıl tavsiye edermisiniz ses yapıyormu fanlar ve pompa

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
575 TL olan fiyatı 1000 TL üstüne çıkarmışlar vergi hariç. Haliyle vergiyle 1650 TL leri buluyor. Yani bayağı yüksek.
Kupon, indirim, kredi falan yoksa şu anki fiyatı bir tık pahalı diyebilirim.

Elimde mavi apex var, beğenerek kullanıyorum. Ama temuda bu farelerin satış stokları sıkıntılı, ayda bir stoğa açıyorlar. Bekleyip Apex düşürmek denenebilir. Acil ihtiyaç varsa pro da alınabilir.
Apex beyaz veya siyah geliyor mu

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Turuncu apex verebilirim Ankara içi 1 adet açığ test ettim sadece.

1 tanede hiç açmadım kontrol bile etmedim pro var siyah. Proyu kullanabilirim apexle çok hoşlaşmadım

Top Bottom