🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

Ben olsam apexi tercih ederim hocam. İkiside elime geçti aralarında çok fark yok ama benim için ekran önemli özellik.
Artık cok geç kargoya verilmiş. O7 nasip biraz deneyimleyeyim olmadı apexide Azarbeycandan kuzenıme sıparıs ederım orada stok gozukuyor.

Vergi ile 1600 tl diyor nasil yapacagiz?
575 TL olan fiyatı 1000 TL üstüne çıkarmışlar vergi hariç. Haliyle vergiyle 1650 TL leri buluyor. Yani bayağı yüksek.
Kupon, indirim, kredi falan yoksa şu anki fiyatı bir tık pahalı diyebilirim.

Elimde mavi apex var, beğenerek kullanıyorum. Ama temuda bu farelerin satış stokları sıkıntılı, ayda bir stoğa açıyorlar. Bekleyip Apex düşürmek denenebilir. Acil ihtiyaç varsa pro da alınabilir.

Max bilgi işte :D pro da 3395 apex'de 3950 ayriyetten ekran'a gif koyulabiliyor skatez ve grip tape'i de saymıyorum :D aynı paraya apex alırsınız buna bu parayı veren'de kusur ararım
hocam konudan bağamsız ama sıvı soğutma nasıl tavsiye edermisiniz ses yapıyormu fanlar ve pompa

575 TL olan fiyatı 1000 TL üstüne çıkarmışlar vergi hariç. Haliyle vergiyle 1650 TL leri buluyor. Yani bayağı yüksek.

Elimde mavi apex var, beğenerek kullanıyorum. Ama temuda bu farelerin satış stokları sıkıntılı, ayda bir stoğa açıyorlar. Bekleyip Apex düşürmek denenebilir. Acil ihtiyaç varsa pro da alınabilir.
Apex beyaz veya siyah geliyor mu

Turuncu apex verebilirim Ankara içi 1 adet açığ test ettim sadece.

1 tanede hiç açmadım kontrol bile etmedim pro var siyah. Proyu kullanabilirim apexle çok hoşlaşmadım

1k ya alabiliyorum apex benimde daha çok hoşuma gitti çok acil ihtiyaç yok sadece apex gelmez sonra buda gider alamayız falan diye arada bırakıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,499
Üyeler
187,202
Son üye
Fsahnur
Geri