Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
DARK
apex modeli kronik gıcırdaması dışında mükemmel bir cihaz

Spectre_zz

80+ Bronze
Onun ışığı ayrı kasasınin gösterge isigi ayrı açık kalıyor öbur odadan görüyorum ışık işi kabus oldu bios USB elektrik kesme ayarı vardı sanki onu acicam en son 😂
Vallaha kanka bi anda yaniyor altima ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex modeli kronik gıcırdaması dışında mükemmel bir cihaz
Gicirdama yeni batchde yok benimkinde yok

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Diyarhan
fırsatçılara prim vermek yerine düşük model alınsa daha iyi bence. böyle yapa yapa nihai tüketici kalmayacak herkes 5'er 10'ar tane almaya başlayacak. aula f75'te çok iyi gördük bu örneği herkes 5-6 tane almış şimdi alacak insana 2 katı fiyata iteliyorlar.
Bu örnekler yanlış olur. Eğer 100 stok olsaydı anlardım ama tr ye 10k 20k ürün sattı bu firma 1 ay boyunca girip alamayan Bi zahmet kazık fiyattan alsın. Millet alsın diye kaç defa 2. Ürünü iptal edip stoğa düşürdüm yine alamadılar.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Muhammet Kürkçü
Bende sırf merak ettiğim için denemek amaçlı apex alacaktım. Temu 700tl kredi iadesi ile cok uyguna gelınce proyu satın aldım sizce iptal mi etsem? Biraz kararsız kaldım.
Ben olsam apexi tercih ederim hocam. İkiside elime geçti aralarında çok fark yok ama benim için ekran önemli özellik.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Kahraman
AULA F75 yanina cok guzel giderdi bu mouse fakat bekleyecek sabrim yok artik maaleesef. Klavyeyi 26 kasimda siparis verdim bugun anca geldi. Simdi mouse alsam ocakta gelir herhalde :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerimhan Altıparmak
AULA F75 yanina cok guzel giderdi bu mouse fakat bekleyecek sabrim yok artik maaleesef. Klavyeyi 26 kasimda siparis verdim bugun anca geldi. Simdi mouse alsam ocakta gelir herhalde :)

Hocam aula f75 sence tekrardan gelir mi? Pek takip edemedim ama geliyor mu yani ara ara?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Kahraman
Hocam aula f75 sence tekrardan gelir mi? Pek takip edemedim ama geliyor mu yani ara ara?
Gordugum kadariyla uretimi sonlanmis fakat aliexpress gibi bazi sitelerde hala varmis. Tabi fiyat ucuk biraz ama TR saticilarina gore iyi kaliyor gene de.

Gordugum kadariyla uretimi sonlanmis fakat aliexpress gibi bazi sitelerde hala varmis. Tabi fiyat ucuk biraz ama TR saticilarina gore iyi kaliyor gene de.
Tr dışında satışı var trye kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üretimi durmadı sadece öyle işaretlemişler yani

efeodin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Efe Şeker
apex nasıl bundan daha iyi olabiliyor bunun isminde PRO VAR PRO !

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
apex nasıl bundan daha iyi olabiliyor bunun isminde PRO VAR PRO !
İsme göre bakacaksak zirve/doruk prodan daha anlamlı.
1733924724069.png

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Aynı problemi yaşıyorum
Bios ayarinizdan dolayı o. USB aygitlarina güç vermeye devam ediyor. Biosa girip ERP ayarı yapmanız gerekiyor. S4-S5 state ayarı yapın. Anakartiniza göre internette bulursunuz.

Top Bottom