Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Ben pro'da almıştım apex'de apex varken pro kullanmam bu parayı da vermem şahsen :D

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Mouse iyi şefim o kadar da şey etmeye gerek yok, arada performans farkı yok paw3390 ile 3990 arasında ki farkı insan algılayamaz yani o açıdan ben adi mouse kullanıcam diye düşünmeyin ha aynı fiyata ekranlı dock kullanmak güzel olurdu sizin için lakin oyun zevkiniz birebir aynı olur. Dediğim gibi ekransız ve 2 hafta beklemiş olacaksınız ha sizin şöyle bir avantajınız var apex alanlar mavi ve turuncu aldı genellikle mecburiyetten(siyah stoğu az girdi) sizin sistem siyah veya beyaz ise sırıtmayacak şahsen mavi apex'im çok sırıtıyor benim hoşuma gitmiyor. Siz beyaz mı aldınız siyah mı aldınız bilmiyorum ama uyumlu güzel renkler.
beyaz aldım aula da beyaz almıştım uyumlu olsun diye

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Ahmet
beyaz aldım aula da beyaz almıştım uyumlu olsun diye
Tamamdır ne güzel beyaz setde yapmışsın öyle aman aman, ben ne yaptım da aldım diye üzülmeye gerek yok. Apex de beyaz satılmadı bile. Ekrandan vazgeçip renkden kurtarmış gibi düşün.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Ben pro'da almıştım apex'de apex varken pro kullanmam bu parayı da vermem şahsen :D
Şu Apex nedir bir link atabilir misiniz? Beyaz bir mouse arıyorum aylardır istediğim gibi bir şey bulamadım, belki onu beğenirim.

Birde Steel Series Rival 600'den iyi midir kötü müdür nasıldır?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
eyyüb
179 apex yılbaşına girmeden gelsede alsak ah ah :)

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Tamamdır ne güzel beyaz setde yapmışsın öyle aman aman, ben ne yaptım da aldım diye üzülmeye gerek yok. Apex de beyaz satılmadı bile. Ekrandan vazgeçip renkden kurtarmış gibi düşün.
mouse dockunda ekran olsa ne olur ki sırf o yüzden üzülmem zaten benim için önemli olan oyundaki performansı ve dayanıklılığı olur görselliğe pek önem vermiyorum

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
İsrafil can
bence almayın bazen takılıyor ve cızırtı sorunu var

Spectre_zz

80+ Bronze
mouse dockunda ekran olsa ne olur ki sırf o yüzden üzülmem zaten benim için önemli olan oyundaki performansı ve dayanıklılığı olur görselliğe pek önem vermiyorum
Ekran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sarı siteden apex almanız daha mantıklı, hemen hemen bu fiyatlara geliyor zaten

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Ahmet
Ekran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece
Sizin usb beslemeniz açık büyük ihtimal şefim pc kapnınca bile güç veriyor basit bir iki ayarı var onu yaparsanız düzelir.

Top Bottom