beyaz aldım aula da beyaz almıştım uyumlu olsun diyeMouse iyi şefim o kadar da şey etmeye gerek yok, arada performans farkı yok paw3390 ile 3990 arasında ki farkı insan algılayamaz yani o açıdan ben adi mouse kullanıcam diye düşünmeyin ha aynı fiyata ekranlı dock kullanmak güzel olurdu sizin için lakin oyun zevkiniz birebir aynı olur. Dediğim gibi ekransız ve 2 hafta beklemiş olacaksınız ha sizin şöyle bir avantajınız var apex alanlar mavi ve turuncu aldı genellikle mecburiyetten(siyah stoğu az girdi) sizin sistem siyah veya beyaz ise sırıtmayacak şahsen mavi apex'im çok sırıtıyor benim hoşuma gitmiyor. Siz beyaz mı aldınız siyah mı aldınız bilmiyorum ama uyumlu güzel renkler.
Tamamdır ne güzel beyaz setde yapmışsın öyle aman aman, ben ne yaptım da aldım diye üzülmeye gerek yok. Apex de beyaz satılmadı bile. Ekrandan vazgeçip renkden kurtarmış gibi düşün.beyaz aldım aula da beyaz almıştım uyumlu olsun diye
Şu Apex nedir bir link atabilir misiniz? Beyaz bir mouse arıyorum aylardır istediğim gibi bir şey bulamadım, belki onu beğenirim.Ben pro'da almıştım apex'de apex varken pro kullanmam bu parayı da vermem şahsen
mouse dockunda ekran olsa ne olur ki sırf o yüzden üzülmem zaten benim için önemli olan oyundaki performansı ve dayanıklılığı olur görselliğe pek önem vermiyorumTamamdır ne güzel beyaz setde yapmışsın öyle aman aman, ben ne yaptım da aldım diye üzülmeye gerek yok. Apex de beyaz satılmadı bile. Ekrandan vazgeçip renkden kurtarmış gibi düşün.
Ekran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gecemouse dockunda ekran olsa ne olur ki sırf o yüzden üzülmem zaten benim için önemli olan oyundaki performansı ve dayanıklılığı olur görselliğe pek önem vermiyorum
pro mu takılıyor hocambence almayın bazen takılıyor ve cızırtı sorunu var
Sizin usb beslemeniz açık büyük ihtimal şefim pc kapnınca bile güç veriyor basit bir iki ayarı var onu yaparsanız düzelir.Ekran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece
o anakarttaki erp ayarlarındandırEkran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece