Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
enes
Sadece dockta ekran var. Ayrıca yedek skatez felan geliyor. Şahsen sarı site yerine temudan almayı tercih ederim. Gümrükte alttan patlatıyoşar zaten kutuyu
sarı site yerine temu daha iyi diyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade edilebiliyor şefim. Eğer kargo sürecine girmediyse de iade hemen alabiliyorsunuz. Kaç paraya aldınız vergi dahil. 1070₺ altına aldıysanız vergi dahil yine güzel fiyatdır.
kargoda 2 gune gelir :(

dongle ekran farkı dışında apexde yedek skatez ve grip tapeler var. Mouse kaplaması farklı olan diyen var ama ben fark anlayamadım. Söylediklerim dışında apex daha hoş kutu ile geliyor. Bu fiyata pro almak yerine sahibinden kapalı kutu apex almak daha mantıklı.
bide cok bekliyon sarı siteden alırsan 1 gunde gider alırsın yada 2 gunde kargolarlar size

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Sadece dockta ekran var. Ayrıca yedek skatez felan geliyor. Şahsen sarı site yerine temudan almayı tercih ederim. Gümrükte alttan patlatıyoşar zaten kutuyu
Max bilgi işte :D pro da 3395 apex'de 3950 ayriyetten ekran'a gif koyulabiliyor skatez ve grip tape'i de saymıyorum :D aynı paraya apex alırsınız buna bu parayı veren'de kusur ararım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
enes
Max bilgi işte :D pro da 3395 apex'de 3950 ayriyetten ekran'a gif koyulabiliyor skatez ve grip tape'i de saymıyorum :D aynı paraya apex alırsınız buna bu parayı veren'de kusur ararım
dostum skatez falan bilmem ama 3390 3950 gibi fark varsa tabii ki apex mantiklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Fark olmasa bile aynı paraya gif koyulabilen ekranı olan bi ürünü alırım bunu alan roma mızrağı almış olur :D

Şöyle düşün bunu alsan aldığın fiyata satamazsın kimse almak bile istemez :D apex varken bunu kim ne yapsın

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Bende dün pro sipariş verdim görünce apex bidaha gelmicek diye

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yarkın Evyapan
sarı siteden sıfır apex almak daha mantıklı bence çok pahalı bu fiyat pro için

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
O kadar kötü mü pro aldığıma pişman oldum şuan bende
+ birşeyi yok dostum 1500 civarına kapalı kutu apex alırsın 2 hafta beklemek zorunda kalmazsın gif koyulabilen güzel bir mouse sahip olursun sensör olarak iyi bir ürün alırsın :D

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Ahmet
O kadar kötü mü pro aldığıma pişman oldum şuan bende
Mouse iyi şefim o kadar da şey etmeye gerek yok, arada performans farkı yok paw3390 ile 3990 arasında ki farkı insan algılayamaz yani o açıdan ben adi mouse kullanıcam diye düşünmeyin ha aynı fiyata ekranlı dock kullanmak güzel olurdu sizin için lakin oyun zevkiniz birebir aynı olur. Dediğim gibi ekransız ve 2 hafta beklemiş olacaksınız ha sizin şöyle bir avantajınız var apex alanlar mavi ve turuncu aldı genellikle mecburiyetten(siyah stoğu az girdi) sizin sistem siyah veya beyaz ise sırıtmayacak şahsen mavi apex'im çok sırıtıyor benim hoşuma gitmiyor. Siz beyaz mı aldınız siyah mı aldınız bilmiyorum ama uyumlu güzel renkler.

Top Bottom