pro mu takılıyor hocam
O takılma sorunu tamamen sizin çevreniz ile alakalı hocam. Etrafınızda çok fazla 2.4ghz bandını kullanan cihaz varsa cihazın takılması gayet normal her kablosuz mouse takılır. Ajazz lık bir durum değil yani.bence almayın bazen takılıyor ve cızırtı sorunu var
Nasıl bir takılma hocam bağlantı kesme tarzı mı? Videosu vs var mı inceleyebileceğim.bence almayın bazen takılıyor ve cızırtı sorunu var
Bencede apex çok daha mantıklı. Pro modelide gayet güzel ama apex gibi bir şey almak varken benim elim proya gitmez.Sarı siteden apex almanız daha mantıklı, hemen hemen bu fiyatlara geliyor zaten
Bende sırf merak ettiğim için denemek amaçlı apex alacaktım. Temu 700tl kredi iadesi ile cok uyguna gelınce proyu satın aldım sizce iptal mi etsem? Biraz kararsız kaldım.Bencede apex çok daha mantıklı. Pro modelide gayet güzel ama apex gibi bir şey almak varken benim elim proya gitmez.
Kredi iadesi nasıl veriyor hocam bana hiç denk gelmediBende sırf merak ettiğim için denemek amaçlı apex alacaktım. Temu 700tl kredi iadesi ile cok uyguna gelınce proyu satın aldım sizce iptal mi etsem? Biraz kararsız kaldım.
Sepette bekliyordu bildirim geldi hocam bende gelince denemek için ödemeyi yaptım. 1000 tl üzerine 700tl kredi iadesi vereceği yazıyordu. En kötü iptal ederim dedim. Krediyide verdi 7 esit parca sekilde veriyor.Kredi iadesi nasıl veriyor hocam bana hiç denk gelmedi
sipariş verdikten sonra kazandığın kredi mi hocam buSepette bekliyordu bildirim geldi hocam bende gelince denemek için ödemeyi yaptım. 1000 tl üzerine 700tl kredi iadesi vereceği yazıyordu. En kötü iptal ederim dedim. Krediyide verdi 7 esit parca sekilde veriyor.
Aynen bir adette monitör kolu almayı düşünüyordum. Onu krediyle ücretsiz almıs oalcagım.sipariş verdikten sonra kazandığın kredi mi hocam bu
bende merak ediyorum. nasıl iade alıyoruz?Kredi iadesi nasıl veriyor hocam bana hiç denk gelmedi
hocam bazen döndürüken dönmüyor ve bazen awz donuyorNasıl bir takılma hocam bağlantı kesme tarzı mı? Videosu vs var mı inceleyebileceğim.
hocam kablosuz sadece 1 tane kulakjlık var oda donglesi var zatenO takılma sorunu tamamen sizin çevreniz ile alakalı hocam. Etrafınızda çok fazla 2.4ghz bandını kullanan cihaz varsa cihazın takılması gayet normal her kablosuz mouse takılır. Ajazz lık bir durum değil yani.
evetpro mu takılıyor hocam
fırsatçılara prim vermek yerine düşük model alınsa daha iyi bence. böyle yapa yapa nihai tüketici kalmayacak herkes 5'er 10'ar tane almaya başlayacak. aula f75'te çok iyi gördük bu örneği herkes 5-6 tane almış şimdi alacak insana 2 katı fiyata iteliyorlar.Bu fiyattan almak varken gidin letgo dan 1500 e alın hem üyelere para kazandırmış olursunuz
Onun ışığı ayrı kasasınin gösterge isigi ayrı açık kalıyor öbur odadan görüyorum ışık işi kabus oldu bios USB elektrik kesme ayarı vardı sanki onu acicam en sonEkran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece