Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Diyarhan
Bu fiyattan almak varken gidin letgo dan 1500 e alın hem üyelere para kazandırmış olursunuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Muhammet Kürkçü

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Muhammet Kürkçü
Sarı siteden apex almanız daha mantıklı, hemen hemen bu fiyatlara geliyor zaten
Bencede apex çok daha mantıklı. Pro modelide gayet güzel ama apex gibi bir şey almak varken benim elim proya gitmez.

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Bencede apex çok daha mantıklı. Pro modelide gayet güzel ama apex gibi bir şey almak varken benim elim proya gitmez.
Bende sırf merak ettiğim için denemek amaçlı apex alacaktım. Temu 700tl kredi iadesi ile cok uyguna gelınce proyu satın aldım sizce iptal mi etsem? Biraz kararsız kaldım.

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Bende sırf merak ettiğim için denemek amaçlı apex alacaktım. Temu 700tl kredi iadesi ile cok uyguna gelınce proyu satın aldım sizce iptal mi etsem? Biraz kararsız kaldım.
Kredi iadesi nasıl veriyor hocam bana hiç denk gelmedi

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Kredi iadesi nasıl veriyor hocam bana hiç denk gelmedi
Sepette bekliyordu bildirim geldi hocam bende gelince denemek için ödemeyi yaptım. 1000 tl üzerine 700tl kredi iadesi vereceği yazıyordu. En kötü iptal ederim dedim. Krediyide verdi 7 esit parca sekilde veriyor.

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Sepette bekliyordu bildirim geldi hocam bende gelince denemek için ödemeyi yaptım. 1000 tl üzerine 700tl kredi iadesi vereceği yazıyordu. En kötü iptal ederim dedim. Krediyide verdi 7 esit parca sekilde veriyor.
sipariş verdikten sonra kazandığın kredi mi hocam bu

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
İsrafil can
Nasıl bir takılma hocam bağlantı kesme tarzı mı? Videosu vs var mı inceleyebileceğim.
hocam bazen döndürüken dönmüyor ve bazen awz donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O takılma sorunu tamamen sizin çevreniz ile alakalı hocam. Etrafınızda çok fazla 2.4ghz bandını kullanan cihaz varsa cihazın takılması gayet normal her kablosuz mouse takılır. Ajazz lık bir durum değil yani.
hocam kablosuz sadece 1 tane kulakjlık var oda donglesi var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

pro mu takılıyor hocam
evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
abbas
Bu fiyattan almak varken gidin letgo dan 1500 e alın hem üyelere para kazandırmış olursunuz
fırsatçılara prim vermek yerine düşük model alınsa daha iyi bence. böyle yapa yapa nihai tüketici kalmayacak herkes 5'er 10'ar tane almaya başlayacak. aula f75'te çok iyi gördük bu örneği herkes 5-6 tane almış şimdi alacak insana 2 katı fiyata iteliyorlar.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
eyyüb
Ekran ayar ediyor pc kapaninca da acik kaliyor arkadan kablosunu cekmek zorunda kaliyorum her gece
Onun ışığı ayrı kasasınin gösterge isigi ayrı açık kalıyor öbur odadan görüyorum ışık işi kabus oldu bios USB elektrik kesme ayarı vardı sanki onu acicam en son 😂

Top Bottom