Ryzen-22
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
ApexPro mu iyi apex mi
Ne fark var
donglesinde ekran var istedigin resmi koyabiliyorsun falan sensoru daha iyidi bide sanirimNe fark var
sensör olarak cok farkı varmıdonglesinde ekran var istedigin resmi koyabiliyorsun falan sensoru daha iyidi bide sanirim
İnsanların algılayabileceği bir fark yok şefim ama bu fiyata buna vereceğinize sarı siteden apex alın derim en azından resim koyarsınız ekranınasensör olarak cok farkı varmı
ben aldım ama apex diye aldım Vatan Sagolsunİnsanların algılayabileceği bir fark yok şefim ama bu fiyata buna vereceğinize sarı siteden apex alın derim en azından resim koyarsınız ekranına![]()
Sadece dockta ekran var. Ayrıca yedek skatez felan geliyor. Şahsen sarı site yerine temudan almayı tercih ederim. Gümrükte alttan patlatıyoşar zaten kutuyusensör olarak cok farkı varmı
iade edilebiliyor şefim. Eğer kargo sürecine girmediyse de iade hemen alabiliyorsunuz. Kaç paraya aldınız proyu vergi dahil? 1070₺ altına aldıysanız vergi dahil yine güzel fiyatdır.ben aldım ama apex diye aldım Vatan Sagolsun![]()