X20 i üretimden kalktı. Değerlendiremeyen arkadaşlar değerlendirebilir.
yaaaanialınır mı
x20 için xbox 9. nesilden daha iyi diyorlardı x15 ona yakın performans verir miyaaaani
Mesaj otomatik birleştirildi:
x20 cok daha iyiydi de bu fiyata trde de var güzeller
en azından garantisi olur burdan alsan
Hocam dün gece mi aldınx20yi yapıstırdım xDDD gece 12 atmye gidip para attım vallaha son anda çektim 1 tane
Gece aldıysan stok gece gelmiş demektirx20yi yapıstırdım xDDD gece 12 atmye gidip para attım vallaha son anda çektim 1 tane
Kral stok falan gelmedi stok vardi kimse alamiyordu fiyattan dolayi sonra 11 kasima girdik diye indirim geldi tam 00 00da 998 e dustu yataktan firlayip atmye kostum sonra direkt uretimden kaldirdilar zaten son stoklardiHocam dün gece mi aldın
Gece aldıysan stok gece gelmiş demektir
Atamazsin kanka gelmez daha salla bos verSatıcıya mesaj atamıyor muyuz ya x20 modelinin gelme ihtimali için onu bekleriz direkt
Sence trden mi bir ürün bakayım yoksa bunu alıp geçim miKral stok falan gelmedi stok vardi kimse alamiyordu sonra 11 kasim jndidimi gsldi diye tam 00 00da 998 e dustu yataktan firlayip atmye kostum sonra direkt uretimden kaldirdilar zaten son stoklardi
Atamazsin kanka gelmez daha salla bos ver
Wraithde vardi galiba da bende kullanmazsam satarim gibi xbox kolu da aylardir kutuda sirf warzone icin almistim benSence trden mi bir ürün bakayım yoksa bunu alıp geçim mi