Eba Bilgilerimi Guncelleme???

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
582
Merhabalar 11.Sinifa Gectim Bu Sene Siniflar Ebadan Öğrenci Bilgilerini Güncelleyince Gözüküyormuş Eba Bilgilerimi Nasil Güncelleyeceğim Söylerseniz Sevinirim

Eba MOBİL İcin Pc'im Yok :(

Merhabalar 11.Sinifa Gectim Bu Sene Siniflar Ebadan Öğrenci Bilgilerini Güncelleyince Gözüküyormuş Eba Bilgilerimi Nasil Güncelleyeceğim Söylerseniz Sevinirim

Eba MOBİL İcin Pc'im Yok :(
Hocam bildiğim kadarı ile o sadece pc'den yapılıyor. Ben de mobil webden veya mobil aplikasyondan yapamamıştım. E-devletten ailen de öğrenebilir ebaya girmeden. Nasıl olduğunu bilmiyorum tam ama öğrenildiğini biliyorum.
Post automatically merged:

Hocam bildiğim kadarı ile o sadece pc'den yapılıyor. Ben de mobil webden veya mobil aplikasyondan yapamamıştım. E-devletten ailen de öğrenebilir ebaya girmeden. Nasıl olduğunu bilmiyorum tam ama öğrenildiğini biliyorum.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...cQFnoECAUQAg&usg=AOvVaw3mxtDHDPhfKc89IBcdqX8u sanırsam buradan falan ailen öğrenebilir ya da direkt bi tanıdığından rica et pc'den baksın.

Mobilden google'a gir.Masaüstü görümüne al ayarlardan belki o zaman halledebilirsin.

Son düzenleme:
O zaman bir arkadaşın varsa ona ver şifre ve tc ni yakın bir arkadaş olsun.O halleder. O da mı olmadı o zaman yakından internet kafeye gidebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,519
Üyeler
191,117
Son üye
meritkral
Geri