Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,475 24 Mayıs 2021 #27 Eymen09 yazmış: bu arada dikkat et ders kaydedilirken mikrofonu kapalı olsan kişilerin seslerini duyabiliyorsun Devamı için tıklayın... Hayır
Eymen09 yazmış: bu arada dikkat et ders kaydedilirken mikrofonu kapalı olsan kişilerin seslerini duyabiliyorsun Devamı için tıklayın... Hayır
YiğitAysul 80+ Silver Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4,300 24 Mayıs 2021 #28 Canxkarax yazmış: Alıntıyı görüntüle Girerken bu uyarıyı veriyor, bu pazartesi başladı. Ekranımız mı kaydoluyor anlamadım. Çevirince "kaydedilmeye razı oluyorsun" diyor. Devamı için tıklayın... Benim bildiğim her zaman oluyordu ama galiba insanların haberleri olsun diye uyarı veriyorlar anladığım kadar
Canxkarax yazmış: Alıntıyı görüntüle Girerken bu uyarıyı veriyor, bu pazartesi başladı. Ekranımız mı kaydoluyor anlamadım. Çevirince "kaydedilmeye razı oluyorsun" diyor. Devamı için tıklayın... Benim bildiğim her zaman oluyordu ama galiba insanların haberleri olsun diye uyarı veriyorlar anladığım kadar