Edge'i nasıl google yapacağım

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,399
Arkadaşlar Operadan edge e geçtim ama arama yaparken bing ile arıyor. Şimdi bazılarınız ayarlardan Google yap falan diyecek ama zaten Google. Sadece yeni sekme yerinde bing ile arıyor bunun bi' çözümü var mı?

-Silindi

Son düzenleme:
Arkadaşlar Operadan edge e geçtim ama arama yaparken bing ile arıyor. Şimdi bazılarınız ayarlardan Google yap falan diyecek ama zaten Google. Sadece yeni sekme yerinde bing ile arıyor bunun bi' çözümü var mı?
Ayarlar >> Gizlilik, Arama, Hizmetler >> Adres Çubuğu ve Arama
Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı--> Buradan Google'ı seçiyoruz.

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
1616061875006.png

Yani burada bing olarak arıyor.

adlı.png

Buradan olmuyor mu?

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Ayarlar --> Gizlilik arama ve hizmetler --> en aşağı in Adres çubuğu ve arama'ya tıkla --> Arama altyapısı Google (varsayılan)'a tıkla (sende Bing görünür, onu varsayılan Google yap)

1616062057324.png

Benim ayarlarım zaten böyle arkadaşlar. Adres çubuğunu kullanınca google oluyor ama yeni sekme açıp fotoğraf attığım yerden yapınca bing ile arıyor.

Arkadaşlar

Ayarlar >> Gizlilik, Arama, Hizmetler >> Adres Çubuğu ve Arama
Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı--> Buradan Google'ı seçiyoruz.

ayarlarda varsayılan tarayıcı falan olması lazım. Biraz kurcala bulursun.

Ayarlar --> Gizlilik arama ve hizmetler --> en aşağı in Adres çubuğu ve arama'ya tıkla --> Arama altyapısı Google (varsayılan)'a tıkla (sende Bing görünür, onu varsayılan Google yap)
Adres çubuğu demiyorum arkadaşlar. Fotoğraf attığım yerde ki aramayı soruyorum...
Post automatically merged:

Komikmiş rapor ettim bu arada.

Geri