DOKTOR🥼
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,015
Oynarsin sorun olmazKlavyeyle oynanır mı?
Oynarsin sorun olmazKlavyeyle oynanır mı?
Plaseyi falan nasıl vuruyorsun ben o kadar kurcaladım yine de tuşları klavyeden ayarlayamadım.Grafik konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim oynanışa gelirsek çokça görülen bug hata ve yapay zeka saçmalıkları dışında vasat bir oynanışı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet ben klavyeden oynuyorum ama biraz zor oluyor.
Ben c tuşu ile vuruyorum.Plaseyi falan nasıl vuruyorsun ben o kadar kurcaladım yine de tuşları klavyeden ayarlayamadım.
Aynen bende c tuşuyla vuruyordum pes21 de. Fakat 22 de ayarlayamadım bir türlü. Sen nasıl yaptın.Ben c tuşu ile vuruyorum.
Hocam ben fifa online 4 için söyledim onu ayrıca bende pes 22 de plase vuramadım.Aynen bende c tuşuyla vuruyordum pes21 de. Fakat 22 de ayarlayamadım bir türlü. Sen nasıl yaptın.
Yıllardır PES oynarım bu sene FIFA'ya geçtim. O kadar rezalet.Şu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
Bende öyle yapıcam galiba pes 11 den beridir pes oynuyorum her sene ama ya pes21 den devam edicem yada fifaya geçicem. Bİ umut belki gerçek sürümde herşeyi düzeltirler 22 için.Yıllardır PES oynarım bu sene FIFA'ya geçtim. O kadar rezalet.
Ben düzelteceklerini sanmıyorum. Konami bir şeyi düzeltirken başka bir şeyi bozan firma. Ama umarım düzelir de oynarız.Bende öyle yapıcam galiba pes 11 den beridir pes oynuyorum her sene ama ya pes21 den devam edicem yada fifaya geçicem. Bİ umut belki gerçek sürümde herşeyi düzeltirler 22 için.