Neler Yeni

Eğlence: Cinsel Yönelim Testi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
IMG_20220726_131522.jpg

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Olm gay olabilirim. Olmayabilirim bu tamamen benim tercihim. Gaylik zaten tercih meselesidir.
İçten gelen bir şeydir. Çocuğun büyütüldüğü ortam, maruz kaldığı kişiler, tartışmalar, ilgi alaka vesaire kişinin nasıl bir karakteri idol alacağı yönünde etkilidir. Cinsellik psikolojik bir şey . Yani kişinin içinden gelebilir. Benim de öyle arkadaşlarım var.
Misal bir arkadaşıma tabiri caizse eşcinsel paketi yüklenmiş. Onun aile ortamında anne rolü daha baskın olduğundan psikolojik olarak beyin hayatta kalma mekanizmasını çalıştırıp annenin kimliğine bürünmeye başlıyor. Buna cinsiyet ve o cinsiyetin davranışları dahil. Fakat bu demek değildir ki her çocuk böyle büyütüldüğünde illa gay olacak. Kişinin tercihine ve o isteği bastırabilmesine dayanıyor.
Eskiye oranla eşcinselliği daha da normal karşılıyorum. AMA var. Eşcinsellik bir tercihtir. Tıpkı bir kadınla zina yapmayı veya yapmamayı tercih etmek gibi.
Benim de annem baskın. Ama herhangi bir sıkıntım yok.
Gayliği tek hormonel ise kabul ederim öbür türlü insan habitatına bile ters bir durum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
onu normal karşılıcaz
Gay olsaydım kendimi normal karşılardım.
Başkasını da normal karşılarım. Bu normal bir durum. Normal olan ne eşcinsellik mi evet, olabilen bir durum. Fakat yapılmaması gereken bir durum. Yanlış anlaşılmasın olaya sadece psikolojik bakıyorum. Yani eşcinselliği desteklediğim bir durum falan yok.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
enim de annem baskın. Ama herhangi bir sıkıntım yok.
Canım bu psikoloji. Misal kalp krizinin kalp hastalığının kanser hastalığının kesin belirtileri olmasına rağmen psikoloji o kadar yani fiziksel hastalıklar kadar kesin olamayabiliyor bu benim düşüncem.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Başkasını da normal karşılarım. Bu normal bir durum. Normal olan ne eşcinsellik mi evet, olabilen bir durum. Fakat yapılmaması gereken bir durum. Yanlış anlaşılmasın olaya sadece psikolojik bakıyorum. Yani eşcinselliği desteklediğim bir durum falan yok.
Lütfen böyle psikoloji ve kişilik hakkında konu açmaya devam et. Kahve üzerinde uzmanlaşmaktan iyidir. :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Psikolojik etkilenme nedir çok çok iyi anlarım. Cinsel konuda değil de başka konularda deneyimlerim oldu çünkü. Annesinin dominant olması gibi yaban bahaneler değil de harbiden gaylerin içinde büyüdüğü için yönelimi o yönde olursa ancak o şekilde kabul edebilirim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Olm gay olabilirim. Olmayabilirim bu tamamen benim tercihim. Gaylik zaten tercih meselesidir.
İçten gelen bir şeydir. Çocuğun büyütüldüğü ortam, maruz kaldığı kişiler, tartışmalar, ilgi alaka vesaire kişinin nasıl bir karakteri idol alacağı yönünde etkilidir. Cinsellik psikolojik bir şey . Yani kişinin içinden gelebilir. Benim de öyle arkadaşlarım var.
Misal bir arkadaşıma tabiri caizse eşcinsel paketi yüklenmiş. Onun aile ortamında anne rolü daha baskın olduğundan psikolojik olarak beyin hayatta kalma mekanizmasını çalıştırıp annenin kimliğine bürünmeye başlıyor. Buna cinsiyet ve o cinsiyetin davranışları dahil. Fakat bu demek değildir ki her çocuk böyle büyütüldüğünde illa gay olacak. Kişinin tercihine ve o isteği bastırabilmesine dayanıyor.
Eskiye oranla eşcinselliği daha da normal karşılıyorum. AMA var. Eşcinsellik bir tercihtir. Tıpkı bir kadınla zina yapmayı veya yapmamayı tercih etmek gibi.
Eşcinsellik tercih değildir, yanlışın var. Doğuştan gelen hormon bozukluğundan ötürü olur genelde. Doğadaki her canlıda bulunduğu gibi insanlarda da eş cinsellik olabilir. Normal bir durumdur. Popüler kültüre ayak uydurup tercih meselesi yapanları kast etmiyorum. Hakiki eş cinsellerden bahsediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom