Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Ben gay miyimtest doru siz gaysiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kendi tercihin hocam saygı duyuyorumBen gay miyim
Tek gay değilim ama biseksüelim. Yani ben sizden avantajlıyım. Bana çift tarife var. Yaa.Kendi tercihin hocam saygı duyuyorum
Ayet dedin mi o iş sapar gider, ortak noktada sohbet edelim. O ayet senin için geçerlidir.Şöyle. Eskiden olsa buna kesinlikle anormal bir durum derdim. Ama bilimin psikolojik olarak getirdiği bazı açıklamalar var. Bunlar da mantıklı geliyor. Yani şunu diyorum. X olayının (bu konuda eşcinsel olma veya olmasa bile erkeklerden hoşlanma durumu ) gerçekleşmesi için a,b,c koşullarının gerçekleşmesi gerekiyor. a,b,c olayları gerçekleşmişse yani şu fallik evrede bir şey olmuşsa eşcinsellik veyahut erkeklerden hoşlanma görülebilir. Yani bu gözle normal. Ha ben burada İslami bir yorum getireyim. Benim dinim yasaklamışsa olay bitmiştir. Yani eşcinsellik yasak. Nokta. Ha bu arada eşcinsellik yasak ama kadın-erkek ilişkisi de yasak yani evlenmeden olan.
Şimdi şey diyebilirsin: İçinden eşcinsel olmak geliyor napsın? Buna klasik bir şey söyleyeceğim. Bazı kişilerin de doğuştan kişilik özellikleri insanlara zarar verir. Bu onlara insanlara zarar verme hakkı tanımadığı gibi birinin eşcinsel olma hakkı yoktur dini anlamda.
Bir de senin alakan yok ama ayet atayım :
Lut’u da (kavmine gönderdik.) Hani (Lut) kavmine: “Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı bir fuhşiyatı mı yapıyorsunuz?” demişti. (7/A'râf 80)
Ayete göre bu eşcinsellik meselesi bu kavimden önce yoktur.
Sonuç eşcinsellik tercih meselesidir. En azından karşıt görüşler yok. Bilimin ittifak ettiği bir şey de yok henüz.
onedio onaylı %100 halalAga test gerçek
Doğrulandı !!!
Viki %100 doğru değil. Ben Viki yi kahve gbi basit konular için kaynak belledim.Ailenin yetiştirme şeklinin ya da erken çocukluk deneyimlerinin cinsel yönelimi etkilediğine dair güçlü bir kanıt yoktur. Bazıları eşcinsel aktivitenin doğaya aykırı ya da fonksiyonel bir bozukluk olduğu görüşündedir ama araştırmalar eşcinselliğin insan cinselliğinin normal ve pozitif bir varyasyonu olduğunu, negatif psikolojik etkilerinin bir kaynağı olmadığını göstermektedir. Çoğu insan kendi cinsel yöneliminde çok az tercih hissi deneyimler ya da hiç deneyimlemez. Cinsel yönelimi değiştirmeyi amaçlayan psikolojik müdahalelerin işe yaradığını destekleyen yeterli kanıt yoktur
Sadece kendi düşüncemi söyledim. Kendi bakış açımı.geçerlidir
Bize göre tuhaf geliyor evet. Ama ben normalleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Dünya'da bu konuda önemli adımlar atılıyor zaten. Umarım artık eş cinsellik ile ilgili problem aşılır.Türk aile yapısında yok bu.
Burada ayrılıyoruz. Bu bir problem değil eşcinselliğe atılan karşı adımlar homofobik olmadığı sürece desteklerim.Bize göre tuhaf geliyor evet. Ama ben normalleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Dünya'da bu konuda önemli adımlar atılıyor zaten. Umarım artık eş cinsellik ile ilgili problem aşılır.
Sen bir aralar homofobiğim diyordun, hatta her müslüman homofobik olmalıdır diyordun. İslam'dan soğumam da bayağı bir etkisi olmuştu.Burada ayrılıyoruz. Bu bir problem değil eşcinselliğe atılan karşı adımlar homofobik olmadığı sürece desteklerim.
EeSen bir aralar homofobiğim diyordun, hatta her müslüman homofobik olmalıdır diyordun. İslam'dan soğumam da bayağı bir etkisi olmuştu.
Şimdi çelişiyon gibi az he?