Neler Yeni

Eğlence: Cinsel Yönelim Testi

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Bana gay diyen kızlar vardı artık onlara bu testi atacağım

İmzalı onaylı kaşeli test

Ekler

• Screenshot_2022-07-28-00-15-18-707.jpg
    Screenshot_2022-07-28-00-15-18-707.jpg
    433.7 KB · Hit: 23

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şöyle. Eskiden olsa buna kesinlikle anormal bir durum derdim. Ama bilimin psikolojik olarak getirdiği bazı açıklamalar var. Bunlar da mantıklı geliyor. Yani şunu diyorum. X olayının (bu konuda eşcinsel olma veya olmasa bile erkeklerden hoşlanma durumu ) gerçekleşmesi için a,b,c koşullarının gerçekleşmesi gerekiyor. a,b,c olayları gerçekleşmişse yani şu fallik evrede bir şey olmuşsa eşcinsellik veyahut erkeklerden hoşlanma görülebilir. Yani bu gözle normal. Ha ben burada İslami bir yorum getireyim. Benim dinim yasaklamışsa olay bitmiştir. Yani eşcinsellik yasak. Nokta. Ha bu arada eşcinsellik yasak ama kadın-erkek ilişkisi de yasak yani evlenmeden olan.

Şimdi şey diyebilirsin: İçinden eşcinsel olmak geliyor napsın? Buna klasik bir şey söyleyeceğim. Bazı kişilerin de doğuştan kişilik özellikleri insanlara zarar verir. Bu onlara insanlara zarar verme hakkı tanımadığı gibi birinin eşcinsel olma hakkı yoktur dini anlamda.

Bir de senin alakan yok ama ayet atayım :
Lut’u da (kavmine gönderdik.) Hani (Lut) kavmine: “Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı bir fuhşiyatı mı yapıyorsunuz?” demişti. (7/A'râf 80)

Ayete göre bu eşcinsellik meselesi bu kavimden önce yoktur.

Sonuç eşcinsellik tercih meselesidir. En azından karşıt görüşler yok. Bilimin ittifak ettiği bir şey de yok henüz.
Ayet dedin mi o iş sapar gider, ortak noktada sohbet edelim. O ayet senin için geçerlidir.

Ailenin yetiştirme şeklinin ya da erken çocukluk deneyimlerinin cinsel yönelimi etkilediğine dair güçlü bir kanıt yoktur. Bazıları eşcinsel aktivitenin doğaya aykırı ya da fonksiyonel bir bozukluk olduğu görüşündedir ama araştırmalar eşcinselliğin insan cinselliğinin normal ve pozitif bir varyasyonu olduğunu, negatif psikolojik etkilerinin bir kaynağı olmadığını göstermektedir. Çoğu insan kendi cinsel yöneliminde çok az tercih hissi deneyimler ya da hiç deneyimlemez. Cinsel yönelimi değiştirmeyi amaçlayan psikolojik müdahalelerin işe yaradığını destekleyen yeterli kanıt yoktur.

Vikide de böyle yazıyor bak.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ailenin yetiştirme şeklinin ya da erken çocukluk deneyimlerinin cinsel yönelimi etkilediğine dair güçlü bir kanıt yoktur. Bazıları eşcinsel aktivitenin doğaya aykırı ya da fonksiyonel bir bozukluk olduğu görüşündedir ama araştırmalar eşcinselliğin insan cinselliğinin normal ve pozitif bir varyasyonu olduğunu, negatif psikolojik etkilerinin bir kaynağı olmadığını göstermektedir. Çoğu insan kendi cinsel yöneliminde çok az tercih hissi deneyimler ya da hiç deneyimlemez. Cinsel yönelimi değiştirmeyi amaçlayan psikolojik müdahalelerin işe yaradığını destekleyen yeterli kanıt yoktur
Viki %100 doğru değil. Ben Viki yi kahve gbi basit konular için kaynak belledim.
Bana %100 tarafsız geniş kapsamlı bir bilimsel kaynak gerekiyor o da yok.

Sadece kendi düşüncemi söyledim. Kendi bakış açımı.

Velhasıl kelam normal olarak kabul edelim. Ama eşcinsellik normal veya erkek erkein hoşlanması normal. Ama ilişki dedim mi dur. Türk aile yapısında yok bu.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Türk aile yapısında yok bu.
Bize göre tuhaf geliyor evet. Ama ben normalleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Dünya'da bu konuda önemli adımlar atılıyor zaten. Umarım artık eş cinsellik ile ilgili problem aşılır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bize göre tuhaf geliyor evet. Ama ben normalleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Dünya'da bu konuda önemli adımlar atılıyor zaten. Umarım artık eş cinsellik ile ilgili problem aşılır.
Burada ayrılıyoruz. Bu bir problem değil eşcinselliğe atılan karşı adımlar homofobik olmadığı sürece desteklerim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Burada ayrılıyoruz. Bu bir problem değil eşcinselliğe atılan karşı adımlar homofobik olmadığı sürece desteklerim.
Sen bir aralar homofobiğim diyordun, hatta her müslüman homofobik olmalıdır diyordun. İslam'dan soğumam da bayağı bir etkisi olmuştu.

JSezar

80+ Silver
1658958000534.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,400
Üyeler
161,850
Son üye
ortunaryus