Neler Yeni

Eğlence: Cinsel Yönelim Testi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
sexual-orientation.png
Test bozuk gerçekten

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doğuştan gelen hormon bozukluğundan ötürü olur genelde.
Evet bu da var. Fakat ben diyorum ki yine bu hormon bozukluğunu asıl sebebi psikolojik. Yani çocuğun küçüklükte (3-6 yaş) yaşadıklarından ötürü beyin hormonlara böyle karar vermiş olabilir. Bak bu bilimsel dğeil ha. Sadece düşüncem. Eşcinselliği uzun bir süre araştırmıştım ve ulaştığım sonuç şu oldu: TAM OLARAK BİLİNMİYOR
Yani Sinan Canan'ın da dediği gibi biri eşcinsellik hakkında kesin bir yargıda bulunmuşsa büyük ihtimal ya bağnazca savunuyor ya da karşı duruyordur diye. Bilimin LGBT konusunda ittifak kurduğu bir olgu daha yok bildiğim kadarıyla.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet bu da var. Fakat ben diyorum ki yine bu hormon bozukluğunu asıl sebebi psikolojik. Yani çocuğun küçüklükte (3-6 yaş) yaşadıklarından ötürü beyin hormonlara böyle karar vermiş olabilir. Bak bu bilimsel dğeil ha. Sadece düşüncem. Eşcinselliği uzun bir süre araştırmıştım ve ulaştığım sonuç şu oldu: TAM OLARAK BİLİNMİYOR
Yani Sinan Canan'ın da dediği gibi biri eşcinsellik hakkında kesin bir yargıda bulunmuşsa büyük ihtimal ya bağnazca savunuyor ya da karşı duruyordur diye. Bilimin LGBT konusunda ittifak kurduğu bir olgu daha yok bildiğim kadarıyla.
Tamam tercih olsun hadi. Ne oldu yani bu durumda?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Technopat'taki arkadaşların da dediği gibi bu test BOZUK! Şahsen hiç beklemiyordum. Beni bilenler bilir. Bir zamanlar homofobiktim.
Şaka maka bir yana konu tamamen eğlence amaçlı açılmıştır. Boş yapmak için yani. Çünkü daha çok boş yapmalısın diye bir öneri aldım :D
UYARI: Ben aynı Alexa'yım.

1658954983909.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
1658955219510.png

test aşırı eksik bence lna hep aynı sorular

Squex

80+ Silver
Doğuştan hormonel bozukluk ile farklı yönelimler oluyor. Büyüdüğü etraf ortamdan kaynaklı değil direk olarak doğuştan olarak ki bu kişiler de hormonel ilaçlar ile hormonlarını dengeleyebiliyorlar. Fakat dengelemek istemeyip olduğu gibi yaşamak isteyenler de var.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Alıntıyı görüntüle

Technopat'taki arkadaşların da dediği gibi bu test BOZUK! Şahsen hiç beklemiyordum. Beni bilenler bilir. Bir zamanlar homofobiktim.
Şaka maka bir yana konu tamamen eğlence amaçlı açılmıştır. Boş yapmak için yani. Çünkü daha çok boş yapmalısın diye bir öneri aldım :D
UYARI: Ben aynı Alexa'yım.

şuan homofobik değilmisiniz ayrıca herkes Lgbt ye saygı duyacak diye bi şey yok kendi aralarında millete homofobik etiketi yapıştıran sapıklara karşı evet homofobiğim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam yani sonuç olarak bu da normal bir durum değil mi
Şöyle. Eskiden olsa buna kesinlikle anormal bir durum derdim. Ama bilimin psikolojik olarak getirdiği bazı açıklamalar var. Bunlar da mantıklı geliyor. Yani şunu diyorum. X olayının (bu konuda eşcinsel olma veya olmasa bile erkeklerden hoşlanma durumu ) gerçekleşmesi için a,b,c koşullarının gerçekleşmesi gerekiyor. a,b,c olayları gerçekleşmişse yani şu fallik evrede bir şey olmuşsa eşcinsellik veyahut erkeklerden hoşlanma görülebilir. Yani bu gözle normal. Ha ben burada İslami bir yorum getireyim. Benim dinim yasaklamışsa olay bitmiştir. Yani eşcinsellik yasak. Nokta. Ha bu arada eşcinsellik yasak ama kadın-erkek ilişkisi de yasak yani evlenmeden olan.

Şimdi şey diyebilirsin: İçinden eşcinsel olmak geliyor napsın? Buna klasik bir şey söyleyeceğim. Bazı kişilerin de doğuştan kişilik özellikleri insanlara zarar verir. Bu onlara insanlara zarar verme hakkı tanımadığı gibi birinin eşcinsel olma hakkı yoktur dini anlamda.

Bir de senin alakan yok ama ayet atayım :
Lut’u da (kavmine gönderdik.) Hani (Lut) kavmine: “Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı bir fuhşiyatı mı yapıyorsunuz?” demişti. (7/A'râf 80)

Ayete göre bu eşcinsellik meselesi bu kavimden önce yoktur.

Sonuç eşcinsellik tercih meselesidir. En azından karşıt görüşler yok. Bilimin ittifak ettiği bir şey de yok henüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom