Evet bu da var. Fakat ben diyorum ki yine bu hormon bozukluğunu asıl sebebi psikolojik. Yani çocuğun küçüklükte (3-6 yaş) yaşadıklarından ötürü beyin hormonlara böyle karar vermiş olabilir. Bak bu bilimsel dğeil ha. Sadece düşüncem. Eşcinselliği uzun bir süre araştırmıştım ve ulaştığım sonuç şu oldu: TAM OLARAK BİLİNMİYORDoğuştan gelen hormon bozukluğundan ötürü olur genelde.
Tamam tercih olsun hadi. Ne oldu yani bu durumda?Evet bu da var. Fakat ben diyorum ki yine bu hormon bozukluğunu asıl sebebi psikolojik. Yani çocuğun küçüklükte (3-6 yaş) yaşadıklarından ötürü beyin hormonlara böyle karar vermiş olabilir. Bak bu bilimsel dğeil ha. Sadece düşüncem. Eşcinselliği uzun bir süre araştırmıştım ve ulaştığım sonuç şu oldu: TAM OLARAK BİLİNMİYOR
Yani Sinan Canan'ın da dediği gibi biri eşcinsellik hakkında kesin bir yargıda bulunmuşsa büyük ihtimal ya bağnazca savunuyor ya da karşı duruyordur diye. Bilimin LGBT konusunda ittifak kurduğu bir olgu daha yok bildiğim kadarıyla.
Alıntıyı görüntüle
Technopat'taki arkadaşların da dediği gibi bu test BOZUK! Şahsen hiç beklemiyordum. Beni bilenler bilir. Bir zamanlar homofobiktim.
Şaka maka bir yana konu tamamen eğlence amaçlı açılmıştır. Boş yapmak için yani. Çünkü daha çok boş yapmalısın diye bir öneri aldım
UYARI: Ben aynı Alexa'yım.
Bir şey olmadı. Ne olması gerekiyor anlamadım.Tamam tercih olsun hadi. Ne oldu yani bu durumda?
Konu dışı pp deki baağğyan çok güzel. Nerden buluyorsunz bunları ya
Tamam yani sonuç olarak bu da normal bir durum değil miBir şey olmadı. Ne olması gerekiyor anlamadım.
Emma Stone, en sevdiğim kadın oyuncudur.Konu dışı pp deki baağğyan çok güzel. Nerden buluyorsunz bunları ya
Aynen, aynı sorular 2 kere sorulmuşAlıntıyı görüntüle
test aşırı eksik bence lna hep aynı sorular
şuan homofobik değilmisiniz ayrıca herkes Lgbt ye saygı duyacak diye bi şey yok kendi aralarında millete homofobik etiketi yapıştıran sapıklara karşı evet homofobiğimAlıntıyı görüntüle
Technopat'taki arkadaşların da dediği gibi bu test BOZUK! Şahsen hiç beklemiyordum. Beni bilenler bilir. Bir zamanlar homofobiktim.
Şaka maka bir yana konu tamamen eğlence amaçlı açılmıştır. Boş yapmak için yani. Çünkü daha çok boş yapmalısın diye bir öneri aldım
UYARI: Ben aynı Alexa'yım.
Şöyle. Eskiden olsa buna kesinlikle anormal bir durum derdim. Ama bilimin psikolojik olarak getirdiği bazı açıklamalar var. Bunlar da mantıklı geliyor. Yani şunu diyorum. X olayının (bu konuda eşcinsel olma veya olmasa bile erkeklerden hoşlanma durumu ) gerçekleşmesi için a,b,c koşullarının gerçekleşmesi gerekiyor. a,b,c olayları gerçekleşmişse yani şu fallik evrede bir şey olmuşsa eşcinsellik veyahut erkeklerden hoşlanma görülebilir. Yani bu gözle normal. Ha ben burada İslami bir yorum getireyim. Benim dinim yasaklamışsa olay bitmiştir. Yani eşcinsellik yasak. Nokta. Ha bu arada eşcinsellik yasak ama kadın-erkek ilişkisi de yasak yani evlenmeden olan.Tamam yani sonuç olarak bu da normal bir durum değil mi