Neler Yeni

Yardım Egzoz FAN TAVSİYESİ İÇERİ GELİN

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Selamün aleyküm herkese. Kasam deepcool cc560 yarı mesh kasa. Sağlam bir kasa hoşuma gidiyor. Fakat oyun oynadığımda yan taraf tamperli cam olduğu için ekran kartı sıcaklığı cama vuruyor. Fanları normal hızda da kullansam ful speed modda da kullansam egzoz fan sıcak havayı dışarı üflemiyor. Hissedilmiyor bile. Lütfen bana sıcak havayı dışarı atacak üst paneller için ve egzoz fan için sessiz havayı çok iyi atan fan tavsiyesi ve bu fanlar için fan çoklayıcı tavsiyesi için istiyorum. Bu konuya artık çare bulayım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Teknik özellikler
kasa
deepcool cc560
ANAKART
gigabayte d3sh rev 1.4 B550
ekran kartı
powercoolor red devil rx 6600 xt
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600

Arka egzoz fan 120 mm takılabilir
Üst paneller 120mm ve 140 mm takılabilir.

IMG_20230930_171409.jpg
IMG_20230930_171414.jpg
IMG_20230930_171422.jpg
IMG_20230930_171830.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cama vurması gayet normal bende de vuruyor. Çünkü ekran kartı sıcak havayı o tarafa doğru atıyor.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cama vurması gayet normal bende de vuruyor. Çünkü ekran kartı sıcak havayı o tarafa doğru atıyor.
Ama ezgoz dan içerdeki sıcak havayı hiçbir şekilde tahliye etmiyor. Son hızda bile ise yaramıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

o ön panel sıkıntı bence. istediğin kadar fan tak yine engelliyor.oraya custom panel takabilirsin. üst tarafa da bir tane fan yeterli olur.
Custom panel derken anlayamadım dediğini?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı fikri olan

Son düzenleme:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
bilgisayarın yanmasından iyidir
Aynn knk bilgisayar bomba gibi patladı vs. Gibi şeylerle haberlere çıkar dimi arkadaş aynı kasa bendede var desenize ölüm tehlikesiyle karşı karşıyaymışım

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Aynn knk bilgisayar bomba gibi patladı vs. Gibi şeylerle haberlere çıkar dimi arkadaş aynı kasa bendede var desenize ölüm tehlikesiyle karşı karşıyaymışım
🤣🤣🤣 bazi arkadaşlar acayip komik oluyor. Cevap vermek istemedim o arkadaşa.

Aynı kasa bende de var dediniz. Kasa için ekstra fan aldınız mı? Fan ayarlarında full speed mı kullanıyorsunuz

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
🤣🤣🤣 bazi arkadaşlar acayip komik oluyor. Cevap vermek istemedim o arkadaşa.

Aynı kasa bende de var dediniz. Kasa için ekstra fan aldınız mı? Fan ayarlarında full speed mı kullanıyorsunuz
Kasayı aldığım gündendir aynı ayarları kullanıyorum hiç ellemedim cam evet ısınıyor ama fazlada umrunda olmuyor zaten genel olarak kasa camları ısınıyor soğutması çok iyi değilse tabi yani çokta dert edilecek bir şey değil bence 7500f var bende ve 90 dereceleri gördüğü oluyor arada

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Kasayı aldığım gündendir aynı ayarları kullanıyorum hiç ellemedim cam evet ısınıyor ama fazlada umrunda olmuyor zaten genel olarak kasa camları ısınıyor soğutması çok iyi değilse tabi yani çokta dert edilecek bir şey değil bence 7500f var bende ve 90 dereceleri gördüğü oluyor arada
Valla benim sıcaklık takıntım var. Ekstra fan alicam egzoz fanı değişecem hiç hava üflemiyor bile 😊

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
Valla benim sıcaklık takıntım var. Ekstra fan alicam egzoz fanı değişecem hiç hava üflemiyor bile 😊
Hocam alıp aldıktan sonra nassıl bir değişim olduğunu banada söylermisiniz belki bende alırım

Top Bottom