Neler Yeni

Ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ?

caleren26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Çal
E devlete girdiğimde sertifikamı görüyorum. biyometrik fotoğrafımda var. ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ? nvi sitesine baktığımda sağlık raporu vs istiyor. bazıları sistemden gözüküyor gerek yok götürmene kimlik ve fotoğraf yeterli diyor.

caleren26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Çal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimlik fotoğraf yeterdi en son zaten geri kalanlar dijitalde oluyo onlar ordan görüyorlar
Tamamdır çok teşekkür ederim. malum sıra bulunmuyor nüfus müdürlüklerinde en yakın tarihe almıştım randevu kurstanda aramadılar sertifika için o yüzden sordum.

Pukiina

80+ Bronze
E devlete girdiğimde sertifikamı görüyorum. biyometrik fotoğrafımda var. ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ? nvi sitesine baktığımda sağlık raporu vs istiyor. bazıları sistemden gözüküyor gerek yok götürmene kimlik ve fotoğraf yeterli diyor.
fotoğraf yeterli ve kimlik yeterli

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kursu başarılı olarak geçip sertifikan e devlette varsa zaten sadece kimlik fotoğraf götür yeter.Bende o tür şeyleri götürdüm adam sadece kimlikle fotomu aldı halletti gittim.

Top Bottom