YKS ye mi hazırlanıyorsun yav 2 ay önceden ehliyet sınavına çalışmaya başlamak nedir2 ay sonra ehliyete yazılmayı düşünüyorum önden yazılı sınav için hazırlık istiyorum youtube de video olarak bildiğiniz güzel konu anlatım listeleri varmıdır?
otomatik ehliyettenmi bahsediyorsunuz şahsen manuel almayı düşünüyorum.otomatik al
bilmiyorum da öyle onden çalışırsam hakim olurum diye söyledim fazla tecrübem de yok ama sınavdan güzel puan alsaydım iyiydi.YKS ye mi hazırlanıyorsun yav 2 ay önceden ehliyet sınavına çalışmaya başlamak nedir
Kurs sana eğitim verecek zaten sen de sınavdan birkaç gün öncesinden biraz çıkmış çöz yeter.
Kankam hiç takılma böyle şeylere. Senden tek ricam teorik derslerin tamamına git diğer herkes gibi amaan nolcak 2 soru çözerim geçerim teoriği diye düşünme. Trafik bu ve bunun gibi teorik bilgisi olmayıp eline direksiyon alan kötü aile çocukları ile dolu. Soruna gelecek olursak, derslere git kuralları tartış ezber yapmaya değil öğrenmeye çalış. Mecburen bazı şeyleri ezberlemek zorunda kalabilirsin ama kasıntı yapacak hiçbir şey yok. Sana bir kitapçık verecekler oradaki soruları çöz ve kurs sana link mink bişeyler verir çıkmış sorularla ilgili onları da çöz. Rahat bir şekilde yüksek puanla geçersin teorik sınavı.2 ay sonra ehliyete yazılmayı düşünüyorum önden yazılı sınav için hazırlık istiyorum youtube de video olarak bildiğiniz güzel konu anlatım listeleri varmıdır?
70 alsan da geçiyorsun 90 da alsan geçiyorsun. Geçmeye bak, motor parçalarına, ilk yardıma ve trafik tabela ve kurallarına çalış. Fazlada kasmaya gerek yok 2 ay önceden çalışmaya başlamak biraz çılgınlıkotomatik ehliyettenmi bahsediyorsunuz şahsen manuel almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyorum da öyle onden çalışırsam hakim olurum diye söyledim fazla tecrübem de yok ama sınavdan güzel puan alsaydım iyiydi.
çok sağolun.Kankam hiç takılma böyle şeylere. Senden tek ricam teorik derslerin tamamına git diğer herkes gibi amaan nolcak 2 soru çözerim geçerim teoriği diye düşünme. Trafik bu ve bunun gibi teorik bilgisi olmayıp eline direksiyon alan kötü aile çocukları ile dolu. Soruna gelecek olursak, derslere git kuralları tartış ezber yapmaya değil öğrenmeye çalış. Mecburen bazı şeyleri ezberlemek zorunda kalabilirsin ama kasıntı yapacak hiçbir şey yok. Sana bir kitapçık verecekler oradaki soruları çöz ve kurs sana link mink bişeyler verir çıkmış sorularla ilgili onları da çöz. Rahat bir şekilde yüksek puanla geçersin teorik sınavı.
aslında şuan boş zamanım var diye çalışmak istiyorum o zaman biraz zaman sıkıntısı yaşayabilirim o yüzden önden bir hazırlık yapmak istedim.70 alsan da geçiyorsun 90 da alsan geçiyorsun. Geçmeye bak, motor parçalarına, ilk yardıma ve trafik tabela ve kurallarına çalış. Fazlada kasmaya gerek yok 2 ay önceden çalışmaya başlamak biraz çılgınlık
Otomatik alıp otomatiğe bağımlı kalma Manuel Al İkisini de kullanotomatik ehliyettenmi bahsediyorsunuz şahsen manuel almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyorum da öyle onden çalışırsam hakim olurum diye söyledim fazla tecrübem de yok ama sınavdan güzel puan alsaydım iyiydi.
öncelikle ehliyeti manuel tavsiye ederim https://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/2025-ehliyet-sinavi-sorulari-coz.html2 ay sonra ehliyete yazılmayı düşünüyorum önden yazılı sınav için hazırlık istiyorum youtube de video olarak bildiğiniz güzel konu anlatım listeleri varmı dır?