Neler Yeni

Ekip arıyorum cs2 - ekip de kurabiliriz

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar cs2 oynayan ekip varsa dahil olabilirim fena değilim 1600 saat cs var nova 1 im dust2 ağırlıklı oynuyorum ts3 varsa dahil olabilirim yaş 22

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dostum senin gibi işşsiz değilim çok şükür işten dolayı 1 2 el atıp çıkıyorum yorum yapma gereksiz :)
cok sukur isim gucum yerinde isten gelince aksam ve haftasonlari oynuyorum senden iyi olup sana kotu diyen herkes issiz gucsuz hayatsiz insanlar olmuyor kardesim

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cok sukur isim gucum yerinde isten gelince aksam ve haftasonlari oynuyorum senden iyi olup sana kotu diyen herkes issiz gucsuz hayatsiz insanlar olmuyor kardesim
Benim kötü olma ihtimalim seni iyi olma ihtimalinle aynıdır eminim o yüzden sidik laf yarıştırma bak işine iyi günler :)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hayır komik tarafıda zaten 1600 Saat oynama saati yani işteyken oyunda gözükmüyor ki yani 1600 Saat oynamış sonra işten geliyom çok oynamıyom diyo 1600 saat napmış😂😂😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca
Tamam beyler en iyisi sizsiniz :)

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır komik tarafıda zaten 1600 Saat oynama saati yani işteyken oyunda gözükmüyor ki yani 1600 Saat oynamış sonra işten geliyom çok oynamıyom diyo 1600 saat napmış😂😂😂😂
Dostum komik olan kısmı senin bilgin olmayıp yorum yapman mesela :D bu pc yi açık bırakıp oyunu da alta alıp 24 saat beklersen 24 saatlik oynamış gözükürsün yani anlayacağın kaç defa sayısızıca bıraktım bilgisizce yorum yapmayın be

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca
S9N4E-7EXG
oyun içi kodum ekle reis beni

MertAli1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
MertAli
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar cs2 oynayan ekip varsa dahil olabilirim fena değilim 1600 saat cs var nova 1 im dust2 ağırlıklı oynuyorum ts3 varsa dahil olabilirim yaş 22
hocam gereksiz insanlarla laf yarışına girmeyin, steam linkim aşağıda ekleyebilirsiniz.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dostum komik olan kısmı senin bilgin olmayıp yorum yapman mesela :D bu pc yi açık bırakıp oyunu da alta alıp 24 saat beklersen 24 saatlik oynamış gözükürsün yani anlayacağın kaç defa sayısızıca bıraktım bilgisizce yorum yapmayın be
Hocam Sizce Oyunu açıp Oynamayıp arkadan açıp arka plana atmak ne kadar mantıklı???

Hayır madem 1600 saat oynamadın arkada açık bıraktın neden o zaman Sanki 1600 saat oynamış gibi anlatıyon günde 2 saat oynasan 600-700 saat oynamışsın mesela öyle söyleseydin ayrıca espirisine demiştim kötülemek için degil çok ciddiye almayın

Hayır Elektirik parasına yazık😂

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
S9N4E-7EXG
oyun içi kodum ekle reis beni
Hocam ekleyemedim rica etsem

1534097471 Ekler misiniz​

Mesaj otomatik birleştirildi:

insanlara issiz diyip sidik yaristirma diyorsun birde yasinin 22 oldugu bile supheli suan :D yazik
Dostum çok boş bi çarsın biliyor musun .d gerçek hayatta eminim ki arkadaşların da çevrende bulunmanı istemiyordur davranışların laflarından bu çıkarımı yapmak zor değildir ailene üzüldüm hadi şimdi fazla uzatma yorum yapma buraya bak işine :)

Hocam Sizce Oyunu açıp Oynamayıp arkadan açıp arka plana atmak ne kadar mantıklı???

Hayır madem 1600 saat oynamadın arkada açık bıraktın neden o zaman Sanki 1600 saat oynamış gibi anlatıyon günde 2 saat oynasan 600-700 saat oynamışsın mesela öyle söyleseydin ayrıca espirisine demiştim kötülemek için degil çok ciddiye almayın

Hayır Elektirik parasına yazık😂
Haklısın :D uyuya kalıyoz öyle kalıyor

hocam gereksiz insanlarla laf yarışına girmeyin, steam linkim aşağıda ekleyebilirsiniz.
Gönderdim hocam

Top Bottom