Jill Valentine
80+ Bronze
Bütçe tam belli değil. Parçaların sorunlu olmaması ve kaliteli olması aşırı önemli. Bunları düşündüm ama halen kararsız olduğum kısımlar var. Ekran Kartı sonradan alınacak. Başka tavsiyelere açığım.
Ekran Kartı (4070S): Nvidia her türlü zorunlu. Bana en mantıklı bu geldi. Tabi ileride fikir değişebilir.
İşlemci (9700X): Bi süre ekran kartsız kullanılacağı için dahili gpu olmalı.
Soğutucu (PA120): Stok soğutucunun yeteceğini sanmıyorum. Sıvı soğutma gereksiz olacaktır.
SSD (990 PRO 2TB): Renegade de düşünebilirim bilmiyorum ama dramli olması yüksek ıops değerleri ve uzun ömürlü olması çok önemli.
Ram (Patriot 6800MHz CL34 2x16): Mutlaka 32gb en az 6000mhz ve cl40 altı olmalı.
Kasa (3000D): Corsairde kararlıyım.
Egzoz Fan (Arctic P12): Egzoz fanı olmadığı için gerekli. Araştırdığım kadarıyla uyumlu.
Güç Kaynağı (Vita 850): Benim en dikkat ettiğim konulardan birisi. Kesinlikle kaliteli ve tam modüler olmalı.
Anakart (X870 Gaming Plus Wifi): En mantıklı bu geldi.
Monitör (256F): Olabildiğince uzun ömürlü olması için 1080p daha mantıklı geldi.
Mouse (Viper V3): V8 ya da bunu düşünüyorum ama bilemedim.
Klavye (Razer v4 Green): Türkçe ve %100 olmak zorunda.
Hoparlör (Pebble 2.0): Fiyatına göre baya mantıklı geldi.
Not: Sistem bana değil bir yakına dizilecektir. Bazı istekler değişemez.
Ekran Kartı (4070S): Nvidia her türlü zorunlu. Bana en mantıklı bu geldi. Tabi ileride fikir değişebilir.
İşlemci (9700X): Bi süre ekran kartsız kullanılacağı için dahili gpu olmalı.
Soğutucu (PA120): Stok soğutucunun yeteceğini sanmıyorum. Sıvı soğutma gereksiz olacaktır.
SSD (990 PRO 2TB): Renegade de düşünebilirim bilmiyorum ama dramli olması yüksek ıops değerleri ve uzun ömürlü olması çok önemli.
Ram (Patriot 6800MHz CL34 2x16): Mutlaka 32gb en az 6000mhz ve cl40 altı olmalı.
Kasa (3000D): Corsairde kararlıyım.
Egzoz Fan (Arctic P12): Egzoz fanı olmadığı için gerekli. Araştırdığım kadarıyla uyumlu.
Güç Kaynağı (Vita 850): Benim en dikkat ettiğim konulardan birisi. Kesinlikle kaliteli ve tam modüler olmalı.
Anakart (X870 Gaming Plus Wifi): En mantıklı bu geldi.
Monitör (256F): Olabildiğince uzun ömürlü olması için 1080p daha mantıklı geldi.
Mouse (Viper V3): V8 ya da bunu düşünüyorum ama bilemedim.
Klavye (Razer v4 Green): Türkçe ve %100 olmak zorunda.
Hoparlör (Pebble 2.0): Fiyatına göre baya mantıklı geldi.
Not: Sistem bana değil bir yakına dizilecektir. Bazı istekler değişemez.
Son düzenleme: