Neler Yeni

Ekipman dahil sistem tavsiyesi

Jill Valentine

80+ Bronze
Bütçe tam belli değil. Parçaların sorunlu olmaması ve kaliteli olması aşırı önemli. Bunları düşündüm ama halen kararsız olduğum kısımlar var. Ekran Kartı sonradan alınacak. Başka tavsiyelere açığım.

Ekran Kartı (4070S): Nvidia her türlü zorunlu. Bana en mantıklı bu geldi. Tabi ileride fikir değişebilir.

İşlemci (9700X): Bi süre ekran kartsız kullanılacağı için dahili gpu olmalı.

Soğutucu (PA120): Stok soğutucunun yeteceğini sanmıyorum. Sıvı soğutma gereksiz olacaktır.

SSD (990 PRO 2TB): Renegade de düşünebilirim bilmiyorum ama dramli olması yüksek ıops değerleri ve uzun ömürlü olması çok önemli.

Ram (Patriot 6800MHz CL34 2x16): Mutlaka 32gb en az 6000mhz ve cl40 altı olmalı.

Kasa (3000D): Corsairde kararlıyım.

Egzoz Fan (Arctic P12): Egzoz fanı olmadığı için gerekli. Araştırdığım kadarıyla uyumlu.

Güç Kaynağı (Vita 850): Benim en dikkat ettiğim konulardan birisi. Kesinlikle kaliteli ve tam modüler olmalı.

Anakart (X870 Gaming Plus Wifi): En mantıklı bu geldi.

Monitör (256F): Olabildiğince uzun ömürlü olması için 1080p daha mantıklı geldi.

Mouse (Viper V3): V8 ya da bunu düşünüyorum ama bilemedim.

Klavye (Razer v4 Green): Türkçe ve %100 olmak zorunda.

Hoparlör (Pebble 2.0): Fiyatına göre baya mantıklı geldi.

Not: Sistem bana değil bir yakına dizilecektir. Bazı istekler değişemez.

Son düzenleme:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
umut
egzoz fan takmaya gerek varmı peki?
bana kalırsa direkt kasa değişip lancool 207 veya 216 yapsanız daha iyi olur ikisi de çok iyi hava akışına sahip aradaki fiyat farkına değecek kasalardır sıvı soğutma kullanmadığınız için her türlü egzoz fan şart sıvı soğutma olsa çok gerekli değil derdim ama bu durumda gerek var

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Koç
hocam bende biraz araştırdım bildiğim parçaları da kattım ortaya böyle bir sistem çıktı ortaya yine biraz bütçeyi aşıyor ama toplam fiyat 63250 oldu. Klavye için 1500tl dahil ettim bu fiyata ancak yeterli bilgim olmadığından önermedim haberiniz olsun. Parçalar:

Anakart:

İşlemci:

Kasa:

Ram:
Monitör:

Psu:

Mouse:

Hoparlör:

Ekran kartını değiştirmedim hocam nvidia isteğinden dolayı.

Jill Valentine

80+ Bronze
hocam bende biraz araştırdım bildiğim parçaları da kattım ortaya böyle bir sistem çıktı ortaya yine biraz bütçeyi aşıyor ama toplam fiyat 63250 oldu. Klavye için 1500tl dahil ettim bu fiyata ancak yeterli bilgim olmadığından önermedim haberiniz olsun. Parçalar:

Anakart:

İşlemci:

Kasa:

Ram:
Monitör:

Psu:

Mouse:

Hoparlör:

Teşekkürler hocam ama anakart wifi olmak zorunda ve önerdiğiniz modelin faz sayısı çok düşük.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Yunus Emre Uzun

Anakart:

İşlemci:

Kasa:

Ram:
Monitör:

Psu:

Mouse:

Hoparlör:

hocam kasa olarak dark maxima v30 tercih edilirse bence daha iyi olur ful rgb ve aynı şekilde tavandan 360 desteği var rgb kumandalı zoko nun bu kasası fanları elleyemiyoruz söylediğim kasada kumandadan fanların hızını durmasını rengini vs de ayarlayabiliryuz ayrıca sistemin içindeki diğer parçalardan rgb kontrolcüye bağlanabilir uyumlu rgb olabilir

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Koç
hocam kasa olarak dark maxima v30 tercih edilirse bence daha iyi olur ful rgb ve aynı şekilde tavandan 360 desteği var rgb kumandalı zoko nun bu kasası fanları elleyemiyoruz söylediğim kasada kumandadan fanların hızını durmasını rengini vs de ayarlayabiliryuz ayrıca sistemin içindeki diğer parçalardan rgb kontrolcüye bağlanabilir uyumlu rgb olabilir
attığım kasada da 360 desteği, anakart üzerinden rgb kontrolü var hocam ama kasadaki fanların hızını ayarlamakta önemli. Altı üstü bi iskender parası verilebilir

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Yunus Emre Uzun
attığım kasada da 360 desteği, anakart üzerinden rgb kontrolü var hocam ama kasadaki fanların hızını ayarlamakta önemli. Altı üstü bi iskender parası verilebilir
hocam yanlış olmasın ben fan rengi ayarlama yok diye biliyorum yanlış yazılmış olabilir mi siteye anakart üzerinden varmış benim dediğim kasada galiba direkt kontrolcü var fanlar oraya bağlanıyor sıvı soğutma vs fanlarda bağlanır oraya ve kumanda ile fanlar kapatılıyor masaüstündeyken vs

Top Bottom