Ekipman önerisi lazım

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
706
Arkadaşlar akko 3068b plus klavye,razer deathadder v2 mouse ve razer blackshark v2x kulaklığım var hem rekabetçi oyunlarda hem normal kullanımda ilk hangi ekipmanı değiştirmeliyim, ne ile değiştirmeliyim gaminggen iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanarak değiştireceğim önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar akko 3068b plus klavye,razer deathadder v2 mouse ve razer blackshark v2x kulaklığım var hem rekabetçi oyunlarda hem normal kullanımda ilk hangi ekipmanı değiştirmeliyim, ne ile değiştirmeliyim gaminggen iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanarak değiştireceğim önerilerinizi bekliyorum
Mouse değişebilir ama gereksiz bence ekipmanların iyi.

hocam kampanyayı kullanmam lazım boşa gitmesin diye sence hangisi mantıklı olur :D
Mouse için scyrox öneririm, klavyeni değişmek istersen akko fun 60 max öneririm,kulaklık değişmek istersen cloud 3 öneririm.

Mouse için scyrox öneririm, klavyeni değişmek istersen akko fun 60 max öneririm,kulaklık değişmek istersen cloud 3 öneririm.
hocam fun 60 maxdaki rapid trigger hall effect snap tap falan ne oluyor biliyor musunuz?
birde cloud 3 gaminggende yok nereden alsam aynı indirimleri kullanabilirim?

hocam fun 60 maxdaki rapid trigger hall effect snap tap falan ne oluyor biliyor musunuz?
birde cloud 3 gaminggende yok nereden alsam aynı indirimleri kullanabilirim?
Rapid trigger tuş hassasiyetini ayarlayabiliyorsun mesela 0.1mm yapıyorsun üflediğinde bile tuşu algılayabiliyor. Snap tap oyunlarda a-d yaparken işe yarıyor detaylı araştırabilirsin. Hall effect de görsel şölen diyebiliriz keycapsler ile alakalı ama türkiyede hall effectli yok diye biliyorum.Cloud 3 için bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri