Ekonomik durumunuz nasıl ?

Hayatımın 3 yılını bankaya hayrına çalışarak geçireceğim, başka sözüm yok

Bende tekstil sektöründeyim Türkiye de tekstilin bittiği nokta bu sene oldu
Bizim sektörde her şey Dolar , Euro üzerinden olduğu için şuan kur seviyesi çok düşük 70-80 TL civarına gelmesi lazım piyasa açılması için oda korkunç bir hal alır memlekette .

Pilotaj'a para biriktiriyorum, hayırlısıyla bakalım. Kriptonun güzel faydasını gördüm. Bağımlılık yapıyordu, kurtuldum :kekw:

Şu an iyiyiz ama Türkiye ekonomisine nazaran.

Ülkenin durumu özetlemek gerekirse ;
Devlet 2 arada 1 derede kaldı , sebebi ise şu ;
Dolar kurunu sabit tutuyor asgari ücret ve bir tık üstü maaş alanlar geçimlerini sağlayabilmesi için (Mağduriyeti şuan iç piyasadaki esnaf yaşıyor)
Dolar kurunu saldığı zamanda iç piyasa hareketlenecek esnaf iş yapmaya başlayacak . ( Maaşlarından dolayı mağduriyeti Asgari ücretli ve bir tık üstü çekecek )

Ülkenin durumu özetlemek gerekirse ;
Devlet 2 arada 1 derede kaldı , sebebi ise şu ;
Dolar kurunu sabit tutuyor asgari ücret ve bir tık üstü maaş alanlar geçimlerini sağlayabilmesi için (Mağduriyeti şuan iç piyasadaki esnaf yaşıyor)
Dolar kurunu saldığı zamanda iç piyasa hareketlenecek esnaf iş yapmaya başlayacak . ( Mağduriyeti Asgari ücretli ve bir tık üstü )
2023'den beri net böyle.

İdare eder yani 16 pm kullanıyom 17pm geçicem düşün :D
Bu arkadaşın yazdığına çok laf eden olmuş ama bu adam için o telefon sizin alacağınız 100 200 liralık bir şey olabilir, ama asıl olay o telefonu aldığında çevresine karşı sağladığı algı, o telefon sayesinde belki birisiyle iletişimi olmayacakken iletişime geçecek, belki başka birisi hayatına dahil olacak, kendisini hiç bir şey söylemeden anlatmaya yarıyor o telefon, bu adam için bir nevi iletişim aracı, ama tabi bu durum yerine göre kişisine göre değişiyor, asgari ücretle çalışıp alan biri olmadığı sürece bu tarz türkiye için lüks alımlar insanlara statü kazandırıyor ve ve o statünün ileride daha çok getirisi oluyor

Geri