Ekran bir anda gidiyor ve fanlar hızlanıyor

Reaksiyon skoru
43
bilgisayarımı yeni topladım durduk yere masaüstünde olsun oyun oynarken olsun bazen 10dk sonra bazen 3 saat sonra ekran gidiyor fanlar son devirde çalışıyor w11 i tekrar kurdum hatta virüs olabilir diye sistem kurulu olan m2 SSD oyunların vs olduğu 480gb ssd yi de sıfırladım biçimlendirdim ama sorun hala devam ediyor
sıcaklık boşta 40-45 derece hem ekran kartı hem de işlemci
occt yüklü istediğiniz bir test var ise atabilirim
MSI MAG B650 Tomahawk.
Ryzen 5 7600 3.80 GHz.
NVIDIA Galax RTX 4070 Super 1-Click OC 2X 12 GB 192 bit.
NZXT Kraken 360mm sıvı soğutucu.
Corsair Vengeance DDR5 32 GB (2x16 GB) 6000MHz.
NZXT C650 Gold PSU.
NZXT H6 Flow.

çözebildin mi hocam?

eski driverdan kaynaklı ekran kartı driverini silip yükledim
Benim fark ettiğim. Kendi cihazımda ekran kartı driverını, aygıt yöneticisinden tanıdığı anda görüntüyü kesip fan hızını maksimuma alıyor. Ben nasıl yapayım?

Benim fark ettiğim. Kendi cihazımda ekran kartı driverını, aygıt yöneticisinden tanıdığı anda görüntüyü kesip fan hızını maksimuma alıyor. Ben nasıl yapayım?
ddu indir önce sil sonra yeniden indir driveri eğer olmaz ise ddu dan tekrar sil format at ama bütün diskleri silmen lazım ben öyle yaptım diye hatırlıyorum
ddu bir proğram bu arada güvenilir

ddu indir önce sil sonra yeniden indir driveri eğer olmaz ise ddu dan tekrar sil format at ama bütün diskleri silmen lazım ben öyle yaptım diye hatırlıyorum
ddu bir proğram bu arada güvenilir
Hiçbir şekilde görüntü yok. Sadece anakarttan görüntü alabiliyorum. O da işlemcideki dahili ekran kartından dolayı. Display portu ekran kartına bağlayınca görüntü vermiyor, anakarta bağlayınca da ekran kartını görmüyor. Görmeyen bir şeyin driverını nasıl silebilirim.

Hiçbir şekilde görüntü yok. Sadece anakarttan görüntü alabiliyorum. O da işlemcideki dahili ekran kartından dolayı. Display portu ekran kartına bağlayınca görüntü vermiyor, anakarta bağlayınca da ekran kartını görmüyor. Görmeyen bir şeyin driverını nasıl silebilirim.
anakart bios update yap

Ne için? Ayrı konuluk ne var ki sorun aynı zaten
sorunun aynı olması önemli değil şuanda sen sorun yaşıyorsun destek bekliyorsun ayrı konu açman gerekiyor forum kuralları gereği

Ne için? Ayrı konuluk ne var ki sorun aynı zaten
ben sorunumu kendim çözdüm ve bios ubdate driver sildim kendim çözdüm ama hangisi işe yaradı bilmiyorum komple pc yi sıfırladım arakdaşların dediği gibi yeni bir konu açarsan daha hızlı çözersin

Geri