kaisermstf123
80+
- Reaksiyon skoru
- 137
en son bu videoyu izledim ve böyle oldu https://www.youtube.com/results?search_query=60+hz+monitörü+75+yapmak
dikkatli bakarsanız sonda geri dön kısmı yok ve bulanıklaştı ss de gözükmüyor ve 60 hz monitörüm 75 hz olduZaten böyle olması gerekmiyor mu?
knk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştımdikkatli bakarsanız sonda geri dön kısmı yok ve bulanıklaştı ss de gözükmüyor ve 60 hz monitörüm 75 hz oldu
hocam evet yaptım düzeldi ama bulanık gözükjüyor ekran eskisindenknk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştım![]()
yok hocam valoranta falanda girilmiyor ekran kartı güncellemen gerek falan diyor 1 saat önce ne güzel oynuyordumknk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştım![]()
şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yokhocam evet yaptım düzeldi ama bulanık gözükjüyor ekran eskisindenvaloranta girsem 75 hz oynayabilir miyim
hocam valoranta giremiyorum ve ekran bulanıklaştı ayarlrda 75 hz gözüküyor fakat monitörüm 60 hz nasıl düzelticem bunu?şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yok![]()