ekran değişti yardım gerek

Reaksiyon skoru
137
asd.PNG

en son bu videoyu izledim ve böyle oldu https://www.youtube.com/results?search_query=60+hz+monitörü+75+yapmak

knk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştım :D
hocam evet yaptım düzeldi ama bulanık gözükjüyor ekran eskisinden :D valoranta girsem 75 hz oynayabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştım :D
yok hocam valoranta falanda girilmiyor ekran kartı güncellemen gerek falan diyor 1 saat önce ne güzel oynuyordum

hocam evet yaptım düzeldi ama bulanık gözükjüyor ekran eskisinden :D valoranta girsem 75 hz oynayabilir miyim
şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yok :D:D

şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yok :D:D
hocam valoranta giremiyorum ve ekran bulanıklaştı ayarlrda 75 hz gözüküyor fakat monitörüm 60 hz nasıl düzelticem bunu?

sağ tık yap görüntü ayarlarına gir oradan gelişmiş görüntü ayarlarına bas ardından sol tarafta hz butonuna basıp 60 a geç

Muhtemelen videoya çeken kişinin çözünürlüğünü 1080p monitörünüze girdiğiniz için böyle olmuş.

CRU'ya girin.
Detailed Resolutions kısmında aşağıda Delete All var, ona tıklayın.
1678372043069.png

Şimdi aynı menü üzerinden Add'a tıklayın ve şu ayarları girin:
1678372179327.png

Monitörünüzün çözünürlüğü daha farklıysa horizontal ve vertical kısımlarına monitörünüzün çözünürlüğünü girin.

PC'ye restart atın ve Ayarlar>Ekran>Gelişmiş Ekran Ayarları kısmından Hertz'i 75Hz'e alın.
Eğer 75Hz olursa aynı işlemleri uygulayarak 75Hz'in üstüne çıkmayı deneyebilirsiniz. Eğer Out of Range hatası alırsanız 75Hz'in altında bir değer girin.

Geri