Yardım Ekran gelmeme Sorunu

Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar. Sistemi yeni topladim ,
B450m s2h
Ryzen 5 1600 af
8gb 3000mhz ram
500w psu + aerocool Streak kasa
240gb SSD
Var . Malzemeleri taktik, ama her şeyi denememize rağmen ekran gelmiyor, neden olabilir. Çok teşekkürler.

B450m s2h
Ryzen 5 1600 af
8gb 3000mhz RAM
500w PSU + aerocool Streak kasa
240gb SSD
Var . Malzemeleri taktik, ama her şeyi denememize rağmen ekran gelmiyor, neden olabilir. Çok teşekkürler.
ekran kartı ile monitörünüzü bağlayan kabloda dönüştürücü kullanıyormusunz

genelde bu sorunlar ram veya ekran kartından kaynaklı olabilir monitörü anakarta bağlamayı denedinmi

Ekran kartı göremedim listede hocam. Ekran kartınız yoksa o sistem görüntü vermez.

B450m s2h
Ryzen 5 1600 af
8gb 3000mhz RAM
500w PSU + aerocool Streak kasa
240gb SSD
Ekran kartı ne?

Rx570 ekran kartı , başka ekran kartıyla denedik olmadı. Direk hdmı olarak bağladık ama yine olmadi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios pilini çıkarmadım ondan mıdır ki

Rem ikinci slot tak bu sorun genelde remden olur başka Bi rem varsa onu dene ana karta güç geliyormu 500 watt yetmiyor ola bilir

bak sımdı kanka ekrana siyah renk geliyorsa problemı bılmıyorum ama ekrana hıcbır sekılde parlama gelmıyorsa ılk olarak bıos piline bi bak derim degistir. masrafı cok degıl zatne. onsan sonra ekran kartının sıcaktan dolayı yakma olasılıgı vardır. en son da ramlerde sıkıntı vardır.

Ram 3000mhz 2133 MHz deneyeceğim büyük ohtimal ondan olmazsa bios pili degistiricemde

Geri