Ekran Gidip Gelme Problemi

emrebjk

80+
Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar merhaba kule tipi hava soğutma almıştım taktım fakat ekran gelip gidiyor sizce neyin başını yemiş olabilirim

hocam bağlantıları kontrol et. çok bağlantılı parçalar değil çünkü

Hocam ettim hepsini kontrol bilgisayar matrix filmindeki gibi değişik şeyler iniyor ekrandan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında sorun yoktur değil mi öyle olsa ekran hiç gelmezdi galibs

Termal macunu az sürmüş olabilirmiyim ?

Monitör kablolarını kontrol et güc ve veri ikisini de ekran kartına giren yeri de aynı şekilde.
Ekran kartının anakarta tam oturup oturmadığını tekrar bir kontrol et. Ekran kartında sarkma var mı?
soğutucunun vidalarını monte ederken aşırı sıkmana gerek yok. aşırı bir kuvvet de sıkıntı çıkartabilir.
Soğutucuyu anakarta taktığında anakartın arkasında kasaya değen yer var mı? Özellikle metal yüzeyin kasaya değmemesi daha sağlıklı olur.

soğutucunun anakartta kullanma talimatındaki gibi CPU_FAN veya aio gibi ise ona göre takıldığından da emin ol hocam

Hocam ben çok sıktım biraz vidayı Cpu fan soketine taktım fanıda

Çıt çıt diye ses geldi sıkarken

Hocam böyle

Ekler

• image.webp
    image.webp
    821.9 KB · Hit: 11
  • image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 11
Monitör kablolarını kontrol et güc ve veri ikisini de ekran kartına giren yeri de aynı şekilde.
Ekran kartının anakarta tam oturup oturmadığını tekrar bir kontrol et. Ekran kartında sarkma var mı?
soğutucunun vidalarını monte ederken aşırı sıkmana gerek yok. aşırı bir kuvvet de sıkıntı çıkartabilir.
Soğutucuyu anakarta taktığında anakartın arkasında kasaya değen yer var mı? Özellikle metal yüzeyin kasaya değmemesi daha sağlıklı olur.

soğutucunun anakartta kullanma talimatındaki gibi CPU_FAN veya aio gibi ise ona göre takıldığından da emin ol hocam
hocam sorun çözüldü ekran kartının nvidia yerini tam oturtamamışım şuan bir problem yok fakat rgb ışıklandırmayı yapamadım bide sıcaklık testini nasıl kontrol edeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Occt ile işlemci furmark ile ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edebilirsin
anakartın arkası normal gözüküyor.
düzelmesine sevindim kolay çözülmesi iyidir:)

Geri