Bol Tereyağlı İskender
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 510
3 4 ay önce 3070li bir sistem topladım, dünden beri bilgisayar yeniden başlıyordu ama öyle sık sık yeniden başlama gibi bir şey değil arada bir 3 4 defa oldu dün, bugün 15 dakika önce falan yine oldu yeniden başladı bilgisayar 2 kere falan sonra ekran gitti fakat ses gelmeye devam ediyordu benim de sesim karşıya gidiyordu ( o ara discorddaydık ) sonra kapattım kasayı güvenli modla tekrar açtım herhangi bir sorun yok kapanmadı ekran, sonra çıktım guvenli moddan normale geçtiğim anda yine ekran gitti anlamadım ama sorunun yazılımsal olduğuna %100 eminim bir diğer olarak da ramlerden sorun olabilir diye düşünüyorum ama güvenli modda kapanmadı o yüzden donanımsal bir sorun var diyemiyorum fazla. 2 3 haftadır falan geforce experience yi güncellemiyordum onun dışında son sürümdü yoksa o da, bir de allahın belası msi dragoncenter var kurmaz olaydım, sorun geforce experience'den olabilir mi? Gardaşlar çözene discorddan yazsın lütfen helalinden teşekkür hediyesi 10tl cüzdan kodu atim hediye kazanmıştım