Nasıl kral 65 derece lobideNormal.![]()
En fazla adam lobide varya zaten kardeş GOW'da benim rx 6600 95 derece ayrıca madem kötü olduğunu biliyorsun niye konu açıyorsun ?Nasıl kral 65 derece lobide
Dostum 95 dereceyae sıkıntı haberin olsun konuyu da belki bilen vardır diye açtım internette 4 k da bu derecelerde oyundaEn fazla adam lobide varya zaten kardeş GOW'da benim rx 6600 95 derece ayrıca madem kötü olduğunu biliyorsun niye konu açıyorsun ?
95 derece sıkıntı bende biliyom bakımları 3 yıldır yapılmıyor yapıcam eşyalar gelince.Dostum 95 dereceyae sıkıntı haberin olsun konuyu da belki bilen vardır diye açtım internette 4 k da bu derecelerde oyunda
Ekran kartının Kullanım miktarını kontrol et %50nin üstündeyse çok normalArkadaşlar bu kartla 4 k cyperpunk ta adamlar 65 görüyor ben niye 65 görüyorum
Yok kral garantiye göndericeğim 360 wattda 65 67 olan kart bende 270 wattda 64 65 derece bunu gaming genin anlaşmalı olduğu pc hocası videosundan aldım ekteki de benim sonuçEkran kartının Kullanım miktarını kontrol et %50nin üstündeyse çok normal
Sıcaklıklar normal dostumYok kral garantiye göndericeğim 360 wattda 65 67 olan kart bende 270 wattda 64 65 derece bunu gaming genin anlaşmalı olduğu pc hocası videosundan aldım ekteki de benim sonuç
Kral takıntılıyım ve menüde 250 watt çekerken bu kadar fanlarda sesli yani yeni kart 50 seris ondan diyorum65 sıcak mı?
Kart normal dostum garantiye yollayabilirsin ancak sorun yok diye geri dönecektir.Kral takıntılıyım ve menüde 250 watt çekerken bu kadar fanlarda sesli yani yeni kart 50 seris ondan diyorum