Wolwerine4422
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Ekran kartı almak için iş önerisi yapar mısınız? Küçük bir ilçede yaşıyorum.
komedisiniz gerçektenEkran kartı almak için iş önerisi yapar mısınız? Küçük bir ilçede yaşıyorum.
Ne komedisi be düzgün konuşun benimle.komedisiniz gerçekten
Biz senin ilçede ne iş olduğunu bilelim de sana tavsiye verelim öyle mi?Ne komedisi be düzgün konuşun benimle.
seviye git gide düşüyor agaİş için ekran kartı alanı gördümde ekran kartı için iş alanı ilk defa görüyorum
Ne diyorsun sen üslubuna dikkat et.İş için ekran kartı alanı gördümde ekran kartı için iş alanı ilk defa görüyorum
Yardımcı olmayacaksan niye trafik yapıyorsun.Biz senin ilçede ne iş olduğunu bilelim de sana tavsiye verelim öyle mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seviye git gide düşüyor aga
Yanlış bir şey demedim neyin üslubuna dikkat edicemNe diyorsun sen üslubuna dikkat et.
Yardımcı olmayacaksan niye trafik yapıyorsun.
kardeşim trafik yapan sensin şu açtıgın konuya bakarmısın hangi ilçede yasıyorsun isim ver senini için araştıralım hadiNe diyorsun sen üslubuna dikkat et.
Yardımcı olmayacaksan niye trafik yapıyorsun.
Senin gibi birine açıklama yapamam zamanıma yazık. Git başka yerde eğlen.kardeşim trafik yapan sensin şu açtıgın konuya bakarmısın hangi ilçede yasıyorsun isim ver senini için araştıralım hadi
asdjkhasjfkas
zaten senin açıklama yapacak bir bilgin oldugunu sanmam sorun yok..Senin gibi birine açıklama yapamam zamanıma yazık. Git başka yerde eğlen.
Yanlış bir şey demedim neyin üslubuna dikkat edicem
Açıklama yapacak bilgim olmasaydı bu forumda olmazdım.zaten senin açıklama yapacak bir bilgin oldugunu sanmam sorun yok..
Sen niye bi tribe girdinkiAçıklama yapacak bilgim olmasaydı bu forumda olmazdım.
seni çok iyi anlıyorum böyle devam et..Açıklama yapacak bilgim olmasaydı bu forumda olmazdım.