- Reaksiyon skoru
- 64
senin psu 500w mi
Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın?Son teknoloji rx7900xtx nasıl uymuyor hocam?
Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın
Hocam psu dan gelen bu ikisi var. Ama ekran kartında 3 tane 8 pin girisi var.Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın?
PSU yu sıfır mı aldın? Marka modeli nedir. O elinde tuttuğun kablodan kutu içerisinden 1 adet daha çıkması gerek.Hocam psu dan gelen bu ikisi var. Ama ekran kartında 3 tane 8 pin girisi var.
Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtxTam psu modelini ve ekran karti modelini yazsana uymayabilir o psu o ekran kartına....
Evet dediğin gibi çıktı.PSU yu sıfır mı aldın? Marka modeli nedir. O elinde tuttuğun kablodan kutu içerisinden 1 adet daha çıkması gerek.
Tamam, 1 kablonun 2 girişini takacaksın başka çaren yok. Diğer kutudan çıkan kabloyu da PSU'ya montajla ekran kartına bağlantısını yap.Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet dediğin gibi çıktı.
Sorun olmaz hatta daha sağlıklı olur.Ama ayrı ayrı kanaldan beslenmiş olacaklsr sorun olmaz mı
Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet dediğin gibi çıktı.