senin psu 500w mi
Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın?Son teknoloji rx7900xtx nasıl uymuyor hocam?
Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın
Hocam psu dan gelen bu ikisi var. Ama ekran kartında 3 tane 8 pin girisi var.Dostum GOOGLE' ye 8 pin ekran kartı kablosu yazıp görsellerde ki kabloyu PSU kutusunun içinde arar mısın?
PSU yu sıfır mı aldın? Marka modeli nedir. O elinde tuttuğun kablodan kutu içerisinden 1 adet daha çıkması gerek.Hocam psu dan gelen bu ikisi var. Ama ekran kartında 3 tane 8 pin girisi var.
Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtxTam psu modelini ve ekran karti modelini yazsana uymayabilir o psu o ekran kartına....
Evet dediğin gibi çıktı.PSU yu sıfır mı aldın? Marka modeli nedir. O elinde tuttuğun kablodan kutu içerisinden 1 adet daha çıkması gerek.
Tamam, 1 kablonun 2 girişini takacaksın başka çaren yok. Diğer kutudan çıkan kabloyu da PSU'ya montajla ekran kartına bağlantısını yap.Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğin gibi çıktı.
Ama ayrı ayrı kanaldan beslenmiş olacaklsr sorun olmaz mıTamam, 1 kablonun 2 girişini takacaksın başka çaren yok. Diğer kutudan çıkan kabloyu da PSU'ya montajla ekran kartına bağlantısını yap.
Sorun olmaz hatta daha sağlıklı olur.Ama ayrı ayrı kanaldan beslenmiş olacaklsr sorun olmaz mı
Güç kaynağı bu. Ekran kartı ise asus rx7900xtx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğin gibi çıktı.