Yardım Ekran Kartı Coilwhine :(

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
İmzamdaki ekran kartımda hiç bir sorun yoktu. Az önce rdr2 girdim doğal olarak yük altına girdi ve fena bir cızzz sesi geldi kulaklık varken fark ettim coilwhine ise ne yapmalıyım alınalı 1 yıl oldu

İmzamdaki ekran kartımda hiç bir sorun yoktu. Az önce rdr2 girdim doğal olarak yük altına girdi ve fena bir cızzz sesi geldi kulaklık varken fark ettim coilwhine ise ne yapmalıyım alınalı 1 yıl oldu
garantiye gönder bence yada rahatsız etmiyorsa kaladabilir

Bu coilwhine nasıl sonradan oldu ya olabiliyor mu böyle. Bence rahatsız edici imkanım varken garantiye gönderiyim bitmeden ve de ne yapılır garantide bu durumda
Sapphire ilgilenir sanırım ama sorun sizden kaynaklı olamaz belki virüs veya truvatından olmuş olabilir

Sapphire ilgilenir sanırım ama sorun sizden kaynaklı olamaz belki virüs veya truvatından olmuş olabilir
Yeni sıfırladım pcyi, crack kullanmıyorum hiç bir şey ve de kaspersky aktifti

Gecmis olsun 🙁🙁🙁coilwhine hep en büyük korkum , bi yeni ürün aldimda.
Heleki ekran karta

benim ets2 de ayar değiştirince sesin tonu değişiyor kaydetmeye çalışıyom olursa konu açcam

Teşekkürler bunun nasıl bir zararı olur garantide değişim falan yapılır mı ?
Garanti kapsama girmiyor.
Firmaya veya saticiya kalmis bi durum, geri alirsa ok. Almazsa böyle devam. Hem yeni ürün gelse bile. Belki ondada coilwhine olusur. Chance isi

Garanti kapsama girmiyor.
Firmaya veya saticiya kalmis bi durum, geri alirsa ok. Almazsa böyle devam. Hem yeni ürün gelse bile. Belki ondada coilwhine olusur. Chance isi
Garanti kapsamına giriyor diye biliyorum.

Geri