Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Devre Dışı Kaldı

efeats

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Efe Atış
İki günlüğüne kuzenlerime gitmiştim gitmeden önce her şey normaldi ben yokken kardeşlerim kurcalamış sonuçta bu işte.

1734289320778.png

Ekran kartı yok gördüğünüz gibi.

cornlov

80+ Bronze
Virüs bulaştırmışlar gibi...

Malwarebytes indirip tarar mısın?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Kürşat
mining virüsü olabilir

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömür
Kartı tak çıkar driveri güncelleştir bide virüs taraması yap bişey indirmişlerdir belki

cornlov

80+ Bronze
Virüs olarak değilde, istenmeyen program olarak algılamış. Açıkçası format atmanı öneririm.

efeats

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Efe Atış
Virüs olarak değilde, istenmeyen program olarak algılamış. Açıkçası format atmanı öneririm.
Bu programların ne olduğuna dair bir bilgin var mı acaba? Biri bilgisayarın usb yerine telefonumu şarja taktım dedide ondan geçmiş olabilir belki?

cornlov

80+ Bronze
Bu programların ne olduğuna dair bir bilgin var mı acaba? Biri bilgisayarın usb yerine telefonumu şarja taktım dedide ondan geçmiş olabilir belki?
Bir çeşit ip değiştirme programı sanırım. "Braight data" olarak araştırınca bu çıkıyor.
Yasaklı sitelere girmek için yüklemiş olabilirler. Ama virüs mü değil mi bir yorum yapamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen şuan ekran kartın %100 kullanılıyor. Ancak bunu sen göremiyorsun. Virüs gizliyor. Çok gelişmiş virüsler var, antivirüsler bile yakalayamıyor. Bilgisayara format atmanı öneririm. Formatı atarken internet bağlantını kes. Format sonrası tüm şifrelerini değiştir.

efeats

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Efe Atış
Bir çeşit ip değiştirme programı sanırım. "Braight data" olarak araştırınca bu çıkıyor.
Yasaklı sitelere girmek için yüklemiş olabilirler. Ama virüs mü değil mi bir yorum yapamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen şuan ekran kartın %100 kullanılıyor. Ancak bunu sen göremiyorsun. Virüs gizliyor. Çok gelişmiş virüsler var, antivirüsler bile yakalayamıyor. Bilgisayara format atmanı öneririm. Formatı atarken internet bağlantını kes. Format sonrası tüm şifrelerini değiştir.

Format atarım büyük ihtimalle, bu programı karantinaya aldım sorun çözüldü ama ekran kartı hasar görmüş sanırım gta, valo vs. oynarken takılıyor 15-20 saniyede bir.

Top Bottom