Neler Yeni

Ekran kartı driver çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Öztürk
Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor,

Görüntü gittiğinde ekran kartı fanları ve LED'leri çalışmıyor, yazılım silip yüklemeyi, format atmayı vs denedim ama çözüm olmadı, sizse sorun ekran kartında mıdır? Ya da başka bir çözümü var mıdır?

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor,

Görüntü gittiğinde ekran kartı fanları ve LED'leri çalışmıyor, yazılım silip yüklemeyi, format atmayı vs denedim ama çözüm olmadı, sizse sorun ekran kartında mıdır? Ya da başka bir çözümü var mıdır?
ddu ile silip yükle driveri ama eski sağlam bişi indirmeyi dene bu arada ekran kartı ve işlemcin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu ile silip yükle driveri ama eski sağlam bişi indirmeyi dene bu arada ekran kartı ve işlemcin nedir?
rx5700xt ekran kartı, ryzen 5 5600 işlemci,
DDU ile silip yükledim değişen olmadı, az önce komple gitti bu sefer resetlede gelmedi, display kablo ile görüntü alamıyorum, hdmı ile bağlı şuan.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz

Bu sorunu rx460 kartım ile bende yaşıyordum 3 sene öncesinde fan temizliği yaptım kabloları sök tak yaptım format attım kendi kendime bir anda sorunu görmemeye başladım cözüldü sorun sıcaklıktan dolayıda hata alabilirsin kart yüke biniyor oyunlarda çünku

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Öztürk
Bu sorunu rx460 kartım ile bende yaşıyordum 3 sene öncesinde fan temizliği yaptım kabloları sök tak yaptım format attım kendi kendime bir anda sorunu görmemeye başladım cözüldü sorun sıcaklıktan dolayıda hata alabilirsin kart yüke biniyor oyunlarda çünku
Sıcaklık ve yük kontrolü yapıyorum sıcaklık 55 derecelerde bile kapanıyor, bi temizleme yaparım bir ara denerim tekrar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gokocann

Ekran kartı driverini yeniden yüklemeni deneyebilirsin yada güncellemeyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Öztürk
Ekran kartı driverini yeniden yüklemeni deneyebilirsin yada güncellemeyi.
Çok kez yaptım, kendim de sildim DDU da kullandım, sonuç aynı FIFA 25 maça girer girmez görüntü gidiyor, CS'de maç ortasında bir anda gidiyor, en son hdmı ile bağladım (Display kablo bağlıydı) ama denemedim akşam eve geçince deneyeceğim.

Top Bottom