Neler Yeni

Ekran Kartı Driver Yükleme

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Nasıl bakıyoruz hocam ? Ben bios ayarlarını yapmadım. Sistemi ilk çalıştırdığımda direkt windows gelmişti.
YouTube'dan videoları var biostan xmp açma veya ram frekansı yükseltme gibi şeylere bakarsan bulursun zaten basit bir şey çoğu zaman frekansı ayarliyolar zaten ama bazen unutuluyo

Kawunn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Can Bulut
Selamlar bende pckolik uzerinden pch hero sistemi aldim driverin yuklu olup olmadigini nasi anlayabilirim ekran karti icin ve baska hangi bilesenlerin driverini yuklemeliyim daha once hic bu islerle ugrasmadim yanlis birsey yapmamak icin soruyorum

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
YouTube'dan videoları var biostan xmp açma veya ram frekansı yükseltme gibi şeylere bakarsan bulursun zaten basit bir şey çoğu zaman frekansı ayarliyolar zaten ama bazen unutuluyo
Anladım teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar bende pckolik uzerinden pch hero sistemi aldim driverin yuklu olup olmadigini nasi anlayabilirim ekran karti icin ve baska hangi bilesenlerin driverini yuklemeliyim daha once hic bu islerle ugrasmadim yanlis birsey yapmamak icin soruyorum
Driverları her durumda yüklemen lazım diye biliyorum. Hiç olmadı işini garantiye almış olursun. Ben de ilk defa yaptım. Şu videodan dikkatlice izleyerek yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını seçerken işletim sistemini ve ve ekran kartını doğru seçmeyi unutma. Yanlışlıkla belki xt seçebilirsin diye dedim.

Kawunn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Can Bulut
Tmmdir sagolun birde birsey sorucam windows deneme surumuyle geldiginde hangi oem keyi alirsak o windows oluyor dimi mesela windows 11 yada windows 10 hangisini alirsam birde siz hangisini onerirsiniz windows 10 pro en iyisi diye biliyorum ama

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Tmmdir sagolun birde birsey sorucam windows deneme surumuyle geldiginde hangi oem keyi alirsak o windows oluyor dimi mesela windows 11 yada windows 10 hangisini alirsam birde siz hangisini onerirsiniz windows 10 pro en iyisi diye biliyorum ama
Dediğiniz kod olayını bilmiyorum, değiştirme üzerine olanı. Benim şuan windows 10 pro olarak geldi. Büyük ihtimalle sizin de öyledir. Şuan bende windows etkinleştir yazısı yok. Eğer çıkarsa key alıcam ya da cmd üzerinden halledicem. O konuda kararsızım ben de.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Windows 10pro geldiyse eğer Windows 10pro keyi al internetten hallet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,011,899
Üyeler
160,318
Son üye