Çözüldü✓ EKRAN KARTI FANI SÜREKLİ ÇALIŞIR MI YARDIM LÜTFEN

Reaksiyon skoru
30
asus rtx 4060 ekran kartım var sistemi daha yeni aldım bilgisayar ilk açılırken fan çalışıyor sonrasında ise duruyor boştayken henüz herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu normal midir belli sıcaklıktan sonra mı çalışıyor ekran kartı fanları bilenler yardımcı olursa şimdiden teşekkürler

asus rtx 4060 ekran kartım var sistemi daha yeni aldım bilgisayar ilk açılırken fan çalışıyor sonrasında ise duruyor boştayken henüz herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu normal midir belli sıcaklıktan sonra mı çalışıyor ekran kartı fanları bilenler yardımcı olursa şimdiden teşekkürler
50 dereceden sonra açıyor fanı

Normal. Benim RX 6800 baazı oyunlarda çalışmıyo bile : D

Ekran kartı belli bir derecenin üstüne çıkmadığı sürece fanlar çalışmaz.

50 dereceden sonra açıyor fanı

Normal. Benim RX 6800 baazı oyunlarda çalışmıyo bile : D
tamamdır hocam teşekkürler şuanda 35 derecelerde falan gösteriyor bende acaba bir sıkıntı mı var diye sorayım dedim bilmediğimden :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı belli bir derecenin üstüne çıkmadığı sürece fanlar çalışmaz.
teşekkür ederim hocam

tamamdır hocam teşekkürler şuanda 35 derecelerde falan gösteriyor bende acaba bir sıkıntı mı var diye sorayım dedim bilmediğimden :)
Sıkıntı yok hocam herkes bu şekil girdi bu piyasaya : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,805
Üyeler
184,982
Son üye
erdal1221
Geri