Sistemi dün teslim aldım ekran kartını takarken fark ettim. Anakartım Asrock A520M-HVS ekran kartım Palit rtx 4060 ti 16 gb. Bu kabloları montajlarken özellikle eğmişler sanırım. Bi sorun olur mu?
Hocam onu mecburen o şekil takacaklar bu boyutttaki anakartlarda olan bişey bu sıkıntı olmaz yaniSistemi dün teslim aldım ekran kartını takarken fark ettim. Anakartım Asrock A520M-HVS ekran kartım Palit rtx 4060 ti 16 gb. Bu kabloları montajlarken özellikle eğmişler sanırım. Bi sorun olur mu?
bende sandım ekran kartının kabloları eriyorSistemi dün teslim aldım ekran kartını takarken fark ettim. Anakartım Asrock A520M-HVS ekran kartım Palit rtx 4060 ti 16 gb. Bu kabloları montajlarken özellikle eğmişler sanırım. Bi sorun olur mu?
Teşekkür ederim.Hocam onu mecburen o şekil takacaklar bu boyutttaki anakartlarda olan bişey bu sıkıntı olmaz yani