Ekran Kartı Kargom Çokmu Dolaşıyor?

bir şey kalmamış diyebiliriz mi acaba bu hafta eline ulaşırmı hocam o da muammalı galiba. Ben bu hafta kesin kestim umudu. İnşallah haftaya gibi görünüyor.
Bakalım normal şartlarda bu hafta cumartesiye kadar gelmiş olması lazım :) kartın gümrükte bıçaklanıp fanın kırılmasından vs korkuyorum farklı senaryolarım var 😅

Bakalım normal şartlarda bu hafta cumartesiye kadar gelmiş olması lazım :) kartın gümrükte bıçaklanıp fanın kırılmasından vs korkuyorum farklı senaryolarım var 😅
Vallahi çıldırırım hocam aman şu düşünceleri bırakın lütfen.

Amazon germany siparişleri bana genelde direk almanyadan geliyor

Kırkında dere kurudu askere gittin muharebe çıktı 😅 tamam hocam hayırlısını dileyelim
Şu arkadaşın attığı konuyu görmez olaydım vallahi ya. Tik oldum resmen.

Umarım sorun yaşamayız kırk yılın başında ekran kartı alıyoruz onda da sorun yaşıyorsak ohooo

Ben olayı yeni anladım teldeydim :( umarım sorun çıkmaz bizimkilerinde hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazartesi tr inmiş diyor dahada güncelleme yok bugün de güncellenmezse benimkidemi gümrükte takıldı neoldu acaba nasıl bilgi alacağız hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazartesi tr inmiş diyor dahada güncelleme yok bugün de güncellenmezse benimkidemi gümrükte takıldı neoldu acaba nasıl bilgi alacağız hocam
Amazon müşteri temsilcisi ile konuş bir hocam,🙂

online olarak ulaşma şansım yokmu telefon çekmiyor :)
var orada sohbet seçeneği hocam, Amazonda HESABIM oradan da YARDIM seçeneğinin aşağısında bize ulaşın felan yazıyor orada e-posta - sohbet(yazışma) - telefon seçenekleri mevcut.

var orada sohbet seçeneği hocam, Amazonda HESABIM oradan da YARDIM seçeneğinin aşağısında bize ulaşın felan yazıyor orada e-posta - sohbet(yazışma) - telefon seçenekleri mevcut.
Sağolun hocam bakalım ne olacak hepimize :)

Kartın ülkemize doğru gelmesi gerekirken. Benden fazla ülke gezmesi ve uzaklaşması doğalmı :LOL:? İtalya/Almanya/Hollanda şeklinde gittiği konumlar.
İşin şakası bir yana acaba Amsterdam'dan kargo uçağı ile felan sevki olabilirmi?
Daha önce " Amazon Germany " üzerinden bir şey getirenler tecrübesi varsa aktarabilirmi? İlk alışverişim Amazon Germany üzerinden.
Alıntıyı görüntüle
Amazon JP üstünden RX 580 almıştım, o da böyle geze geze gelmişti. İtalya'ya falan gidip Fransa'ya geçip oradan Trakya Aktarma üstünden Ankara'ya ulaşmıştı.

Amazon JP üstünden RX 580 almıştım, o da böyle geze geze gelmişti. İtalya'ya falan gidip Fransa'ya geçip oradan Trakya Aktarma üstünden Ankara'ya ulaşmıştı.
Bakalım hocam bir arkadaş İstanbul'a gelen ürünü iptal edilmiş felan içime bir kurt düştü tabirince.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,537
Üyeler
183,442
Son üye
TEKİNBEY
Geri