EKRAN KARTI KARŞILAŞTIRMASI

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, ben bir bilgisayar toplayacağım fakat ekran kartları konusunda kafam karıştı. Karışmasının sebebi ise şöyledir:
Asus dual
Msı armor oc
Super SC
SUPER Windforce oc
Super xc gaming
Rog strix
Nitro
Xt pulse vs...
bunlar arasında farkı çözemedim ortalama bir oyun bilgisayarı topluyacağım hangisi daha iyi oldugunu f/p oldugunu nasıl bileceğim ne anlama geliyor oc Rog felan kafam karıştı ya

Arkadaşlar merhaba, ben bir bilgisayar toplayacağım fakat ekran kartları konusunda kafam karıştı. Karışmasının sebebi ise şöyledir:
Asus dual
Msı armor oc
Super SC
SUPER Windforce oc
Super xc gaming
Rog strix
Nitro
Xt pulse vs...
bunlar arasında farkı çözemedim ortalama bir oyun bilgisayarı topluyacağım hangisi daha iyi oldugunu f/p oldugunu nasıl bileceğim ne anlama geliyor oc Rog felan kafam karıştı ya
Markaların modelleri onlar genellikle benzer özellijler ama rog daha iyidir

bunlardan bişe anlayamayız model tam adıyla lazım mesela rx5700xt rtx 2060super gibi

Aslında hiçbirinin performans olarak pek darkı yok sonuçta aynı kart üzerindeler soğutması biraz değişik okadar ama benim tavsiyem msi veya rog strixten yana.

Hepsinin farklı soğutma çözümü var ve fiyatları da etkiliyor sizin bütçenize hangisi yetiyorsa onu alın.

Asus dual
Msı armor oc
Super SC
SUPER Windforce oc
Super xc gaming
Rog strix
Nitro
Xt pulse vs...
Xt dışındakiler markanın model ismi daha iyi soğutmaya sahip olan modeller daha pahalı ve oc yapmak için çok daha uygun olurlar XT ise kartın kendi ismine dahil mesela rx5700 2060superin rakibi iken rx5700xt 2070superin rakibi.

Hepinize çok teşekkür ederim
Peki bu normal de 4gb iken 6 GB felan oluyo o nasıl oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,153
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri