Ekran kartı kullanılmış mi acaba ?

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
000010
Beyler geçenlerde bı hazır sistem aldım da 5060ti ekran kartınin fanı kaplayan ufak jelatinleri vardı ama yüzeyi kaplayan jelatin yoktu ayrıca anakartta giriş soketinde koruyucu da yoktu ürün kullanılmış değil değil mi ? Garanti kağıdı falan da göremedim bu konuda durumunu nasıl öğrenebilirim sıfır mi garanti süresi ne zaman başladı ne zaman bitecek? Durumunu nasıl sorgulayabilirim. Ayrıca ekran kartı markası gainward ghost 16 GB ısınıyor gibi geldi bana , bu model böyle sıcak mi çalışıyor

Beyler geçenlerde bı hazır sistem aldım da 5060ti ekran kartınin fanı kaplayan ufak jelatinleri vardı ama yüzeyi kaplayan jelatin yoktu ayrıca anakartta giriş soketinde koruyucu da yoktu ürün kullanılmış değil değil mi ? Garanti kağıdı falan da göremedim bu konuda durumunu nasıl öğrenebilirim sıfır mi garanti süresi ne zaman başladı ne zaman bitecek? Durumunu nasıl sorgulayabilirim. Ayrıca ekran kartı markası gainward ghost 16 GB ısınıyor gibi geldi bana , bu model böyle sıcak mi çalışıyor
Nerden aldın ve sistemi test etmek için çıkartmış olabilir aldığın yer ve kaç derecede çalışıyor

İncehesaptan , furmark testlerinde 75leri görüyor
Kartın incelemesinde 70 derece gösteriyor oda sıcaklığı ve fan hızı yüzünden 75 derece kötü değil, sistemi test etmek için çıkartmışlardır jelatinleri istiyorsan ara sor incehesabı

Hazır sistem aldığın için onu anlayamazsın açılmış mı kullanılmış mı flan diye.

Adamlar biz açtık denedikte diyebilir.

Sana KUTUSUNU yollamışlardır sonuç olarak. Garantin faturan ve kutusu olacak işte. Kutuda seri numarası vardır kartın oradan bir sıkıntı olursa iletişime geçersin.

2 yıl garanti boyuncada sıkıntı olacağını sanmıyom o tarz ürünlerde de olursada kullanıcı hatası sonuçlu olur anca.

İncehesaptan , furmark testlerinde 75leri görüyor
Kartın sıcaklığı modele göre değişiyor ama normal görünüyor 70 derece civarı videolarda, vaktinde gençergaming üzerinden aldığım sistemde bende de yoktu ekran kartının PCI express soketindeki koruyucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı kutusunun içinde garanti belgesi yoktu ama
Bende de çıkmamıştı sanırım hocam, fatura yeterli oluyor olması lazım garanti için ama istersen aldığın yerle bi konuş arayıp.

Son düzenleme:
Geri