Ekran kartı kutusu olayı nedir? E-GPU

Yıllar önce bakmıştım, zaten ana mantığı dediğin gibi, ben yine üstünden geçmiş olayım. Gpu normalde anakarta takılır, bu kutu onun yerine geçiyor, kutuya takıyorsun ve daha sonra kutuyu da bilgisayara bağlıyorsun. Ekran kartı çok ciddi veri akışı demek, usb 3.0 kurtarmıyor sanırım, thunderbolt gerekiyor. Mesele de burada başlıyor zaten. Eski, güçsüz laptopu canlandırma fikri biraz mantık dışı olmaya başlıyor. Çok niş bir ürün, çok sınırlı bir kullanıma uygun. O durumda olan insan muhtemelen bunu bilir de. Şahsen direkt yeni bilgisayar parası toparlamaya bakardım
Zaten eski bilgisayara değil intel gpu lu yeni bilgisayara bakıyordu. Baktığı modelde de thunderbolt 4 var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelliklerine göre fazla ucuz duruyor. Ve akakçeye göre bunu sadece 1 satıcı satıyor. Başka satan biri yok. İlginç .

Zaten eski bilgisayara değil intel gpu lu yeni bilgisayara bakıyordu. Baktığı modelde de thunderbolt 4 var.

Özelliklerine göre fazla ucuz duruyor. Ve akakçeye göre bunu sadece 1 satıcı satıyor. Başka satan biri yok. İlginç .
ekran kartının tdp si 50 watt ondan mı acaba? gaming modellerde daha fazlaydı 3050 tdp dğeri

ekran kartının tdp si 50 watt ondan mı acaba? gaming modellerde daha fazlaydı 3050 tdp dğeri
Bilmiyorum. İstersen başka bir konu aç. Arkadaşlar görüşlerini söylesin. Bana ucuz gibi geldi

Bilmiyorum. İstersen başka bir konu aç. Arkadaşlar görüşlerini söylesin. Bana ucuz gibi geldi
Satıcı iyiyse belki alınabilir ama modeli bilmek lazım. Bazı modeller çok ısınıyor. Kasa tasarımı vs yüzünden

Satıcı iyiyse belki alınabilir ama modeli bilmek lazım. Bazı modeller çok ısınıyor. Kasa tasarımı vs yüzünden
hocam daha fazla kararsızlık yaşanmasın diye bi süre modelleri inceleyip liste yapayım öyle konu açayım yoksa her modelin daha iyisi veya daha kötüsü çıkıyor ona göre direkt karar vermiş olurum . yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar

hocam daha fazla kararsızlık yaşanmasın diye bi süre modelleri inceleyip liste yapayım öyle konu açayım yoksa her modelin daha iyisi veya daha kötüsü çıkıyor ona göre direkt karar vermiş olurum . yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar
Eyvallah. Kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,764
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri