samet4747
80+ Platinum
atma o zehirli okuİnce hesaptada gaming gecesinden gelen ürünlerin 2. El olduğu iddiası vardı doğru olma ihtimali var gibi.
atma o zehirli okuİnce hesaptada gaming gecesinden gelen ürünlerin 2. El olduğu iddiası vardı doğru olma ihtimali var gibi.
Bak konuşma seni Windows 8 e çeviririm.reco berber senin saçını dişiyle mi traş etti
nE ?atma o zehirli oku
Ben de kuşkulandım bak, yarın sabah ilk iş ekran kartının garantisi var mı diye kontrol ederim.Ben 5500 XT aldım sadece kullanma kılavuzu çıktı. Garanti çıktı mı hatırlamıyorum. Bakmam lazım
normal fiyatından 1000 lira daha ucuza aldım diye seviniyordum şuan içime bi his oturdu geri mi iade etsem ekran ksrtini daha denemedim diger paracalar gelmedigi icinBen de kuşkulandım bak, yarın sabah ilk iş ekran kartının garantisi var mı diye kontrol ederim.
ciddi misin ürün almayı düşünüyordum
Ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar ama garantisi yoksa iletişime geçerim kesinlikle İncehesap'la.normal fiyatından 1000 lira daha ucuza aldım diye seviniyordum şuan içime bi his oturdu geri mi iade etsem ekran ksrtini daha denemedim diger paracalar gelmedigi icin
Technopat da bununla ilgili bir konu var hatta baya uzun incele istersen.ciddi misin ürün almayı düşünüyordum
ya olabilir sence alayım mı?Technopat da bununla ilgili bir konu var hatta baya uzun incele istersen.
bende garanti belgesi cikti fakat tarihine bakmak hic aklima gelmediBen bir sorun yaşamadım şu ana kadar ama garantisi yoksa iletişime geçerim kesinlikle İncehesap'la.
Ben olsam almazdım.ya olabilir sence alayım mı?
mesele o değil mesele 2.el ürün gondermelerinden korkuyorum bunu nasıl zamanlayabilirim bilgi verir misiniz ekran kartının girişlerini koruyan plastikleri vardı fakat kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayabilirim teşekkürlerCD'yi kim kullanır artık? Sürücüyü Nvidia Geforce Experience üzerinden indirin.