Ekran Kartı Modeller Katman Listesi - RTX 40

4080S için kaynak şu. Farklı modeller de database gibi var.

4090 için bu ikisini doğrudan kıyaslayan yok. Mejbur şu ikisini melezledim.
(Galax için Torture ları baz aldım. Gerçi techpowerup Gaming test yapıyor)
eline sağlık dediğim gibi performans için yapınca değişir ama kendim kullandığım ve bildiğim kadarıyla sg nin performansı rog strix e çok yakın

kral şimdİ ben sana demiyorum daha iyi ama şöyle bir şey var sadece bu kart değil bunun gibi kartlar b tier hak ediyor çünkü ucuz fiyata güzel malzeme güzel soğutmada güzel ses konusunda da kim 2 db anlamış kötü demiyorum tier list eline sağlık
Fiyatlandırmayı baz almadım işte sorun orda. Eğer onu yapsaydım Suprim ve ROG ları saçma fiyatlarından dolayı yerin dibine çakıp Galax, colorful vb. muadillerini A tiera çıkarırdım ve liste tutarsızlaşırdı.
Konumuz şu an soğutma da listede vrm ler de bir yere kadar seçimimi etkiledi.

Fiyatlandırmayı baz almadım işte sorun orda. Eğer onu yapsaydım Suprim ve ROG ları saçma fiyatlarından dolayı yerin dibine çakıp Galax, colorful vb. muadillerini A tiera çıkarırdım ve liste tutarsızlaşırdı.
Konumuz şu an soğutma da listede vrm ler de bir yere kadar seçimimi etkiledi.
kral ben asus msı gibi markalara karşıyım çünkü daha az fiyata muadil bir ekran kartı hep oluyor ama diğer markalarda sıkıntı diğer markalarda bir şey yapmıyor galax hof serisini tüm kartlara çıkarsa bu liste de en üst seviyede olur

kral ben asus msı gibi markalara karşıyım çünkü daha az fiyata muadil bir ekran kartı hep oluyor ama diğer markalarda sıkıntı diğer markalarda bir şey yapmıyor galax hof serisini tüm kartlara çıkarsa bu liste de en üst seviyede olur
Bende ucuz ama iyi modelleri marka fark etmeksizin tercih ederdim. Olması gereken o zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri