İkisinden bGTX serisi güç tasarrufu bakımından daha iyi ve daha az ısınıyor. Ama 4 GB hocam günümüzde 1050 ti bile 4 GB ve bu yetersiz. FPS olarak RX 590 a bile kafa tutan bir kart fakat RX 580 +4GB VRAM sayesinde kendini tercih ettirmeyi bir tık daha başarıyor. Tercih senin
İkisinden biri üzmez değil miGTX serisi güç tasarrufu bakımından daha iyi ve daha az ısınıyor. Ama 4 GB hocam günümüzde 1050 ti bile 4 GB ve bu yetersiz. FPS olarak RX 590 a bile kafa tutan bir kart fakat RX 580 +4GB VRAM sayesinde kendini tercih ettirmeyi bir tık daha başarıyor. Tercih senin
Hayır üzmez ama tercih yapman lazım.İkisinde herhangi biri üzmez
İkisinden b
İkisinden biri üzmez değil mi
1650S kullanıyorum. Doku kaplaması yüksek oyunlarda çok rahat dayanıyor.GTX serisi güç tasarrufu bakımından daha iyi ve daha az ısınıyor. Ama 4 GB hocam günümüzde 1050 ti bile 4 GB ve bu yetersiz. FPS olarak RX 590 a bile kafa tutan bir kart fakat RX 580 +4GB VRAM sayesinde kendini tercih ettirmeyi bir tık daha başarıyor. Tercih senin
Hocam dayanır. Sağlam kart. Fakat ileriye dönük değil.1650S kullanıyorum. Doku kaplaması yüksek oyunlarda çok rahat dayanıyor.
4000 bütçem olunca.Hocam dayanır. Sağlam kart. Fakat ileriye dönük değil.
CoD: Warzone oyununda 1080P çözünürlük ve en yüksek ayarlarda herhangi bir sıkıntı çıkartıyor mu ?1650S kullanıyorum. Doku kaplaması yüksek oyunlarda çok rahat dayanıyor.
Kötü değil ki. Sadece ileriye dönük değil. Bende EVGA GTX 1070 Tİ FTW ULTRA var. 2 ay önce fabrikadan 2018'de en son üretilen 1070 ti serisi geldi elime. Ki bu zaten son seri. CYBERPUNK 2077 bekliyorum. Önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 1070 istiyor4000 bütçem olunca.![]()
1650 superGTX 1650 süper vs rx 580 .YouTube baktım bazı oyunlarda rx iyi bazılarında GTX kararsız kaldım .
Hangisi sizce?
COD oynamadım.CoD: Warzone oyununda 1080P çözünürlük ve en yüksek ayarlarda herhangi bir sıkıntı çıkartıyor mu ?