Arkadaşlar şu ikisinin arasından hangisi alınmalı fiyat farkına çok değer mi taksitle alıcam 6 ay.
Saf kas olaraktamı güçlü knk 5070ti gta6 çıktığında kafam rahat olsun diyom uzun zaman kullanıcam almışken güçlü alayım dedim senceDostum ileride 2. El satarken kafam rahat olsun deger kaybım az olsun dersen. Amd driverlarina güvenmiyorsan. Rt açılınca nvdia kartlardan fark yemeyeyim diyorsan. Dlls mfg gibi teknolojilerim olsun dersen ve tabii ki kart daha az güç çeksin dersen aradaki fiyat farkını verebiliyorsan. Kesinlikle deger.
Vade farksız 9 varken 5070 Tİ güzel olur ama fazla harcamak istemiyorum dersen 9070XT de baya güzel seçenektir.
Arkadaşlar şu ikisinin arasından hangisi alınmalı fiyat farkına çok değer mi taksitle alıcam 6 ay.
Valla hocam almışken en iyisini alayım diyorum ve bu durumda ne yapayımVade farksız 9 varken 5070 Tİ güzel olur ama fazla harcamak istemiyorum dersen 9070XT de baya güzel seçenektir.
5070 TI her anlamda daha iyi. Hatta daha pahalı olmasına rağmen daha f/p de denebilir. 9070 XT de çok iyi ve güçlü bir kart. Fiyat farkı önemsizse düşünmeden 5070 TI alınır. Aradaki fiyat farkına başka satın alımlar yaparım derseniz 9070 XT de üzmez.
5080 gereksiz pahalı saf güçte ise 9070 XT gerçekten güçlü ve bazı oyunlarda 5080 ile benzer performans veriyor genel anlamda 5070 Tİ dan güçlü bir kart ama artık yeni çıkan oyunlarda RT zorunlu olarak geliyor ve hala AMD RT konusunda bir adım geride. Eğer bu tarz oyunları oynayacaksan örnek olarak GTA6 , Last Of us part 3 veya witcher 3 gibi zorunlu RT ile gelme ihtimali olan oyunlar için şuan 5070 Tİ alman daha doğru olur. Bu nesil AMD çok iyi atılım yaptı ve çoğu kişi geçiş yaptı baya iyileştirme yaptı fiyat performans konusunda gerçekten çok iyi konuma geldi ama birkaç eksiği var hala. Tahminimce bir sonraki nesilde Nvidia kartlarını yakalayacaktır asıl o zaman AMD almak daha doğru olabilir şuan bile mantıksız değil ama bende kardeşime bilgisayar alacam 5070 Tİ yerine 9070 XT düşünüyorum.Valla hocam almışken en iyisini alayım diyorum ve bu durumda ne yapayım
Saf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam5080 gereksiz pahalı saf güçte ise 9070 XT gerçekten güçlü ve bazı oyunlarda 5080 ile benzer performans veriyor genel anlamda 5070 Tİ dan güçlü bir kart ama artık yeni çıkan oyunlarda RT zorunlu olarak geliyor ve hala AMD RT konusunda bir adım geride. Eğer bu tarz oyunları oynayacaksan örnek olarak GTA6 , Last Of us part 3 veya witcher 3 gibi zorunlu RT ile gelme ihtimali olan oyunlar için şuan 5070 Tİ alman daha doğru olur. Bu nesil AMD çok iyi atılım yaptı ve çoğu kişi geçiş yaptı baya iyileştirme yaptı fiyat performans konusunda gerçekten çok iyi konuma geldi ama birkaç eksiği var hala. Tahminimce bir sonraki nesilde Nvidia kartlarını yakalayacaktır asıl o zaman AMD almak daha doğru olabilir şuan bile mantıksız değil ama bende kardeşime bilgisayar alacam 5070 Tİ yerine 9070 XT düşünüyorum.
Saf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam5070 TI her anlamda daha iyi. Hatta daha pahalı olmasına rağmen daha f/p de denebilir. 9070 XT de çok iyi ve güçlü bir kart. Fiyat farkı önemsizse düşünmeden 5070 TI alınır. Aradaki fiyat farkına başka satın alımlar yaparım derseniz 9070 XT de üzmez.
9070 XT saf güçte %5-10 kadar daha iyiSaf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam
5070ti alıcam büyük ihtimalle almışken en iyisini alayım dimi
Benim için %5 lik performans önemli değil hocam diğer her konuda her koşulda RTX 5070Ti DLSS+MFG diğer konularda da çok mükemmel dimi sonuçta ekran kartı almışken en mantıklısını almak istiyorum9070 XT saf güçte %5-10 kadar daha iyi
oyun konusunda fsr ile dlss eşit amd de mfg yok ama afmf var açıkçası RT performansı olarak 5070 Tİ daha iyi ama aralarında uçuk bir fark yok ucuz olanı al veya taksit imkanı olanı al.Benim için %5 lik performans önemli değil hocam diğer her konuda her koşulda RTX 5070Ti DLSS+MFG diğer konularda da çok mükemmel dimi sonuçta ekran kartı almışken en mantıklısını almak istiyorum
5070ti a 45k vermek saçma geliyor bir tık 5080 50-52 lere düştüğü olmuşken
aradaki farka mantıksız değil alınır ama kişisel tercihlere kalmış bir şey şahsen günümüzde saf gücün önemini unutan satıcıların fahiş fiyatlandırma yapmasından dolayı insani tercihler olarak AMD yi mantıklı buluyorum.Benim için %5 lik performans önemli değil hocam diğer her konuda her koşulda RTX 5070Ti DLSS+MFG diğer konularda da çok mükemmel dimi sonuçta ekran kartı almışken en mantıklısını almak istiyorum