Ekran Kartı Overclock Kapatma

nerpL

80+
Reaksiyon skoru
28
Selamlar işlemcimin yetersizliğinden dolayı ekran kartım darboğaz yapıyor.Ekran kartım fabrikadan çıkışlı overclocklu INNO3D'nin sattığı direk hazır overclocklu parça.Sizce herhangi bir şekilde overclocku kapatırsam yada azaltırsam bana bir yararı olur mu ?

Selamlar işlemcimin yetersizliğinden dolayı ekran kartım darboğaz yapıyor.Ekran kartım fabrikadan çıkışlı overclocklu INNO3D'nin sattığı direk hazır overclocklu parça.Sizce herhangi bir şekilde overclocku kapatırsam yada azaltırsam bana bir yararı olur mu ?
O overclocku kapatamazsin en fazla frekans dusurursun ama ne gerek var? Zaten şuan alabileceğin en fazla fpsi aliyosun frekans dusurursen FPS de düşer

O overclocku kapatamazsin en fazla frekans dusurursun ama ne gerek var? Zaten şuan alabileceğin en fazla fpsi aliyosun frekans dusurursen FPS de düşer
En iyi fpsi alıyorum ama surekli drop yiyorum örnegin valoda 200 220 fps alıyorum ama saniyede bir 100 e 120 ye filan düşüyor bazen direk 60'ın altına iniyor.Sizce daha az fps alıp stabil oynamak daha mantıklı degil midir

%1-2 overclock vardır en iyi ihtimalle, boşa uğraşma.

En iyi fpsi alıyorum ama surekli drop yiyorum örnegin valoda 200 220 fps alıyorum ama saniyede bir 100 e 120 ye filan düşüyor bazen direk 60'ın altına iniyor.Sizce daha az fps alıp stabil oynamak daha mantıklı degil midir
İşlemci sicakligindan drop yiyo olabilir misin

İşlemcin, RAM'in ve anakartın nedir?

İşlemci i3 9100f ram 8gb 3000mhz anakart B365MHC ekran kartı 1650 super twin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir hocam hiç düşünmedim 2 3 haftada bir kasayıda temizliyorum ama sanırım macunu degiştirme vakti gelmiş olabilir
Sıcaklık değerlerini kontrol et OYUNDAYKEN yaz buraya tahminimce sıcaklıktan dolayı drop yiyosun

İşlemci i3 9100f ram 8gb 3000mhz anakart B365MHC ekran kartı 1650 super twin

Olabilir hocam hiç düşünmedim 2 3 haftada bir kasayıda temizliyorum ama sanırım macunu degiştirme vakti gelmiş olabilir
Bu arada 8gb ram yetersiz kaliyo sıcaklıktan değilse eğer ramden dolayıdır

Sıcaklık değerlerini kontrol et OYUNDAYKEN yaz buraya tahminimce sıcaklıktan dolayı drop yiyosun

Bu arada 8gb ram yetersiz kaliyo sıcaklıktan değilse eğer ramden dolayıdır
Hocam valoda 2 ölüm maçı attım sıcaklık 60 65 degerlerinde geziyordu

Evet hocam işlemci ayrıyeten anakarttan dolayı ram mhzleri 2666'dan yukarı çıkmıyor o zaman dediginiz gibi ram darboğazı olabilir
Evet aynı ramden (bu çok önemli) bir tane daha alın bulamazsaniz 2*8alin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri